Türk Polis Teşkilatı'nın 167. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. Kuruluş Yıl Dönümü

Türk Polis Teşkilatı'nın 167.kuruluş yıl dönümü, Düzce'de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

10.04.2012 14:20

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü, Düzce'de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Düzce Emniyet Müdürlüğü'nce düzenlenen etkinliklerin ilkinde Anıtpark'taki Atatürk anıtına Emniyet Müdürü Ali Gezer, çelenk koydu. Buradaki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile sona erdi.

Gezer ve beraberindekiler daha sonra Düzce Valisi Vasip Şahin'i ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Şahin, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, "Türk Polis Teşkilatı kökü itibariyle gerçekten kurumsallaşmış, kendini ispat etmiş ve bu yolda da yürüyen bir teşkilat haline geldi ve halen gelmektedir. Bugün hem sayısı hem kalitesi ve niteliği itibariyle Türk Polis Teşkilatı dünyada göğsümüzü kabartan bir noktaya gelmiştir. Polisimiz aynı zamanda her zaman halkın yanında olmuştur ve her zaman da halkın can ve mal güvenliğini korumaya devam edecektir" dedi.

Emniyet Müdürü Gezer ise iç güvenliğin ülkenin olmazsa olmazlarından biri olduğunu belirterek, "Genel asayiş, güvenlik ve emniyet faaliyetleri sürekli bir faaliyettir. Bu faaliyetlerin sonu yoktur, görünmezdir ama halkın huzuru için de vazgeçilmez devlet faaliyetlerinden biridir" diye konuştu.

Ziyarette Vali Şahin, Şehit Polis Memuru Gökhan Elbistanlı'nın eşi Özlem ve kızı Ela Elbistanlı'ya Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından gönderilen "devlet övünç belgesi ve madalyası" verdi.

Şehitlik'te devam eden etkinlikte konuşan Gezer, şehitlerin huzuruna gelerek şehitleri unutmadıklarını göstermek istediklerini söyledi.

Konuşmanın ardından İl Müftüsü Selami Emen, şehitler için Kuran-ı Kerim okudu ve dua etti.

Şehitlikteki tören, şehitlerin temsili anıtlarına karanfil konulmasıyla sona erdi.

- DÜZCE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatı'nın 167. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement