Türk Polis Teşkilatı'nın 167. Yıl Dönümü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. Yıl Dönümü

10.04.2012 18:20

Düzce Üniversitesi (DÜ) Rektörü Prof.Dr.Funda Sivrikaya Şerifoğlu, kendisini sürekli olarak yenileyen bir vizyonla hareket eden emniyet mensuplarının halkın desteğiyle, bundan sonra da başarı ile hizmet edeceklerine inandıklarını belirtti.

Düzce Üniversitesi (DÜ) Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, kendisini sürekli olarak yenileyen bir vizyonla hareket eden emniyet mensuplarının halkın desteğiyle, bundan sonra da başarı ile hizmet edeceklerine inandıklarını belirtti.

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Şerifoğlu, huzur ve emniyetin en büyük güvencesi olan polis teşkilatının görevinin bilinci içerisinde, insan haklarına saygılı, vatandaşa karşı hoşgörülü ve yardımseverliğiyle milletin gönlünde ayrı bir yere sahip olduğunu bildirdi.

Türk Polis Teşkilatı'nın başarılı çalışmalarını gururla izlediklerini vurgulayan Şerifoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kendisini sürekli olarak yenileyen bir vizyonla hareket eden emniyet mensuplarımızın halkımızın desteğiyle, bundan sonra da başarı ile hizmet edeceklerine inanıyoruz. Bu vesileyle Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümünde tüm mensuplarına üstlendikleri bu zor ve yorucu görevde başarılar diliyor, görevleri uğruna şehit düşmüş emniyet mensuplarını rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz"

- DÜZCE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatı'nın 167. Yıl Dönümü - Son Dakika


Advertisement