Türklerin Tüm Dünyaya Son Mesajı - Son Dakika
Yerel

Türklerin Tüm Dünyaya Son Mesajı

Türklerin Tüm Dünyaya Son Mesajı

Atatürk Üniversitesi, Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Dr.Savaş Eğilmez, Anadolu’nun Avrupa, Asya ve Afrika’nın aynı noktada kesiştiği ve düğümlendiği bir alan olduğunu belirterek, “Dünyayı yönetmek için Anadoluyu kontrol etmek şarttır” dedi.

09.08.2016 11:45

Atatürk Üniversitesi, Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Savaş Eğilmez, Anadolu'nun Avrupa, Asya ve Afrika'nın aynı noktada kesiştiği ve düğümlendiği bir alan olduğunu belirterek, "Dünyayı yönetmek için Anadoluyu kontrol etmek şarttır" dedi.

Eski Dünya denilen bu üç kıtaya hükmetmek dolayısyla bilinen dünayı kontrol etmek isteyen büyük devletlerin bu emellerini gerçekleştirmek için Anadolu'ya hakim olmanın şart olduğunu bildiğini anlatan Dr.Savaş Eğilmez, "Eski ve Ortaçağın super güçleri; Persler, İskender, Roma İmparatorlukları, Sasaniler, Araplar, Moğollar, Timur, Ruslar, İngilizler, dünya hakimiyeti için hep Anadolu'ya sahip olmayı amaçlamışlardır. Ama bunların hiçbiri Anadoluya tamamen ve direk egemen olamamışlardır. Anadolu'nun ve dolayısyla dünyanın tarihi 2.binin başında Türkler bölgeye gelince değişti. Çünkü Anadolu'nun yeni efendileri, eskilerinin aksine coğrafyanın tamamına hakim oldu ve bu mührü bin yıl geçmesine rağmen kimseye vermedi. ve bu coğrafyada kurduğu otorite ile yüzlerce yıl dünyaya hükmetti." diye konuştu.

Türkleri Anadolu'dan Atamadılar

"Türkler, birçok devlet tarafından, bir çok farklı yöntem kullanılarak Anadolu coğrafysından atılmaya çalışılsa da bütün teşebüsller hüsranla sonuçlandı" diyen Dr.Savaş Eğilmez, daha sonra şunları söyledi;

"Haçlı seferleri, Doğu Roma, Moğollar, Farsiler, İngilizler, Ruslar, Fransızlar, Ermeniler daha birçok kavim, birçok kez Anadoluyu işgal etmeye kalktıysa da, bu girişimler coğrafyanın efendisi Türkler tarafından şiddetle püskürtülmüştür.

Son devletini kuran bu milletin dinlenme dönemini fırsat bilen günümüz küresel güçleri de farklı varyasyonlarla özelikle de terör yoluyla coğrafyaya egemen olma uğraşına girdiler. Ermeniler, pkk, daeş derken son olarakta fetö terör örgütü kartını sahaya sürdüler.

Yukarıda da söylediğimiz gibi dinlenmeye geçen Türkleri ağır hasta zannederek bu planları devreye soktular. Lakin 15 Temmuz da bir kez daha bu milletin ne kadar iri, güçlü, diri ve bir olduğunu gördüler.

Türkleri Devletsiz Bırakmanın Tek Yolu, Bütün Türkleri Yok Etmektir

Türk Milleti 15 Temmuz gecesinden itibaren özgürlüğü, geleceği, dili, dini adına göstermş olduğu refleksi 7 Ağustos'ta zirveye taşıyarak dünyaya çok net bir mesaj vermiştir. Türklerin bölgeye gelişinden günümüze kadar yaşananlar göstermiştir ki; Anadoluyu işgal edebilmenin, Türk devletini yıkabilmenin tek yolu Türk milletini tamamen ortadan kaldımaktan geçiyor. Başka değişle bu coğrafyayı işgal etmek için her metrekaresine bir nükleer bomba atmak lazım. Yoksa 7 düvelle, fetö ile PKK ile Anadolu'yu işgal edemessiniz.

Türklerin Molası Bitmek Üzere

Bu coğrafyada Türklerin varlığı Hıristiyan dünya tarafından asla kabullenilmemiştir. Türklerde, dikbaşlı bir Hristiyan dünyayı çevresinde görmekten çok hoşlanmıyor. Dinlenme dönemindeki Türkler emin olun ki moladan sonra kaldığı yerden devam edecektir." - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türklerin Tüm Dünyaya Son Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement