Turseff Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Turseff Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Turseff Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) ve Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansmanı Programı (TURSEFF) işbirliğiyle düzenlenen çevreci ve enerji verimliliği sağlayacak yatırımlara 1,3 milyar dolarlık kredi imkanı ile ilgili seminer odamız toplantı...

03.02.2012 12:28

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) ve Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansmanı Programı (TURSEFF) işbirliğiyle düzenlenen çevreci ve enerji verimliliği sağlayacak yatırımlara 1,3 milyar dolarlık kredi imkanı ile ilgili seminer odamız toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Seminerde konuşmacı olarak TURSEFF Finans Danışmanı Güliz Örnek yer alırken, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Büyük, Meclis Başkanı Nusret Özsoy ve çok sayıda işadamı katıldı.

Seminer, Düzce TSO Başkanı Metin Büyük'ün açılış konuşmasıyla başladı. Büyük, enerji konusunun herkes için en önemli gündem maddesi olduğunu belirtirken, katılımcılara da konuya olan ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

TURSEFF'in kuruluş amaçları, desteklediği projeler ve miktarları, KOBİ'lere enerji verimliliği ve enerji tasarrufu yapmaya yönelik projeler, kimleri desteklediği gibi konuları ele alan TURSEFF Finans Danışmanı Güliz Örnek, katılımcılara Sürdürülebilir Enerji Finansmanı ve enerji verimliliğiyle ilgili bilgiler aktardı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turseff Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement