Vali Nayir'in Veda Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Vali Nayir'in Veda Ziyaretleri

Vali Nayir\'in Veda Ziyaretleri

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, yeni görev yeri olan Kütahya’ya gitmeden önce Bozüyük Kaymakamlığı’nda Kaymakam Köksal Şakalar, Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve ilçede çeşitli görevlerde bulunan kaymakamlık ve emniyet çalışanları ile görüştü.

04.06.2016 11:53

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, yeni görev yeri olan Kütahya'ya gitmeden önce Bozüyük Kaymakamlığı'nda Kaymakam Köksal Şakalar, Garnizon Komutanı Bakım Binbaşı Alper Koç, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve ilçede çeşitli görevlerde bulunan kaymakamlık ve emniyet çalışanları ile görüştü.

Vali Nayir, meslek hayatı boyunca Bilecik'te geçirdiği zamanların ve burada kurduğu dostlukların çok önemli bir yeri olduğunu belirterek, il ve ilçedeki yerel yöneticilere ilgileri ve destekleri için teşekkür etti. Yeni yerinde görevine en iyi şekilde devam edeceğini ifade eden Vali Nayir, kaymakamlık çıkışında görevliler ve protokol üyeleri ile tek tek görüştü. Daha sonra Bozüyük Belediye Başkan Fatih Bakıcı, Vali Nayir'e Bilecik'e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, kendisine Bozüyük'ü hatırlatacak ve üzerinde Metristepe Anıtı bulunan seramik tabak takdim etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Nayir'in Veda Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement