Yenimahalle Belediyesi, Kalite Belgesi'ni Yeniledi - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle Belediyesi, Kalite Belgesi'ni Yeniledi

Yenimahalle Belediyesi, Kalite Belgesi\'ni Yeniledi

Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ne 2004 yılından bu yana sahip olan Yenimahalle Belediyesi, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) yetkililerinin saha ve masa başı tetkikleri sonucunda başarılı olarak kalite belgesini yeniledi.

11.12.2022 15:32  Güncelleme: 15:35

Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ne 2004 yılından bu yana sahip olan Yenimahalle Belediyesi, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) yetkililerinin saha ve masa başı tetkikleri sonucunda başarılı olarak kalite belgesini yeniledi.

TSE'nin her yıl yaptığı denetimlerden geçen Yenimahalle Belediyesi, 7-8 Aralık'ta düzenlenen Kalite Yönetim Sistemi ISO EN 9001: 2015 versiyonu belge yenileme tetkiki kapsamında Kalite Belgesi'ni yeniledi.

Belediye Meclis Salonu'nda yürütülen Kalite Yönetim Sistemi Gözetim Tetkiki kapanış toplantısına, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Vekili Mehmet Kartal, Kalite Yönetim Temsilcileri ve birim müdürleri katıldı. 26 müdürlüğün tamamının incelendiği tetkiklerde, herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmadıklarını dile getiren TSE Kalite Yönetim Sistemi Baş Tetkikçisi Osman Özdemir, şunları söyledi:

"Bizlere göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Fethi Başkan'ı ben çok duydum. Herkes, 'Fethi Yaşar çok çalışkan' diyordu. Tanışmak bugüne nasipmiş. Gerçekten kendisi lider vasıflı, işinde çok başarılı bir insan. İki gündür burada Kalite Yönetim Sistemi ISO EN 9001: 2015 versiyonu belge yenileme tetkikinde bulunduk. Denetimler sonucunda Yenimahalle Belediyesi'nin belgesini yeniledik. TSE gibi milli bir kuruluşla çalıştığınız için teşekkür ediyoruz."

Göreve geldikleri günden itibaren standartlara uygun hareket ettiklerini dile getiren Başkan Yaşar ise şöyle konuştu:

"Hangi işi yapıyor olursanız olun, o işin standardını yakalayamazsanız başarılı olma şansınız yok. Her meslekte olduğu gibi belediyecilikte de belli standartları yasalar çerçevesinde yakalamak zorundayız. Bunu yakaladığımız zaman halkın memnuniyeti de artar. Yenimahalle'de göreve geldiğimiz günden beri bu standartları yakalamaya ve hedefimizi doğru seçmeye çalıştık. Hedefi olmayan insanın başarısı da olmaz. Yenimahalle Belediyesi, çok büyük ölçüde sorunlarını çözmüş bir belediye. Herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir ilçeyi yaratmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda ISO 9001 belgesini yenilemek bizim için çok önemliydi. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma ve iki gündür belediyemizde tetkiklerde bulunan TSE ekibine teşekkür ediyorum."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Yenimahalle Belediyesi, Kalite Belgesi'ni Yeniledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement