Zirve Üniversitesi Öğrencileri, Alanındaki Uzmanlarla Buluşacak - Son Dakika
Yerel

Zirve Üniversitesi Öğrencileri, Alanındaki Uzmanlarla Buluşacak

Zirve Üniversitesi Öğrencileri, Alanındaki Uzmanlarla Buluşacak.

20.03.2011 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zirve Üniversitesi öğrencileri, alanındaki uzmanlarla buluşacak.

Zirve Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Zirve Üniversitesi verdiği eğitimlere yeni bir boyut getirdi.

Meslek Yüksek Okulu Dış Ticaret Programında okuyan öğrenciler, yıl sonuna kadar alanında uzman kişilerle buluşarak sadece teorik bilgi almayacak aynı zamanda uzmanlardan ipucu alacak.

Zirve Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Dış Ticaret Programının Dış Ticaret İşlemleri dersine her hafta alanında uzman kişilerle öğrencileri buluşturuyor.

İlk hafta Naksan Holding İhracat Operasyon Şefi Esen Koç, dış ticarette kullanılan belgeler hakkında öğrencilere bilgi verirken ikinci hafta Orta Doğu Stratejik Araştırmalar Merkezi Müdürü Doç. Dr. Gökhan Bacık son zamanlarda Ortadoğuda yaşanılanlar hakkında bilgi verdi.

GÜNSİAF Genel Sekreteri Zeynel Fırat ise Zirve öğrencilerine Afrika pazarı hakkında bilgi verdi. Fırat, Afrika'nın görünmeyen yüzü hakkında öğrencileri bilgilendirirken öğrencilere staj ve iş imkanı hakkında da sunum yaptı.

Bu haftanın konuğu konuğu ise Ziraat Bankası Gaziantep Şube Müdürü Caner Yıldırım oldu. Yıldırım, ihracatın bankacılık bölümü hakkında bilgi verdi.

Zirve Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Bülent Yılmaz ise yıl sonuna kadar her hafta alanında uzman kişileri ağırlamaya devam edeceklerini ifade etti.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Zirve Üniversitesi Öğrencileri, Alanındaki Uzmanlarla Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement