Electro World 33. Mağazasını Antalya'da Hizmete Açtı - Son Dakika
Güncel

Electro World 33. Mağazasını Antalya'da Hizmete Açtı

Electro World 33. Mağazasını Antalya\'da Hizmete Açtı

Electro World Türkiye'nin yeni mağazası Antalya Kepez'de hizmet vermeye başladı.

26.07.2012 12:31

Electro World Türkiye'nin yeni mağazası Antalya Kepez'de hizmet vermeye başladı.

Electro World Türkiye açıklamasına göre, Türkiye genelindeki 33'üncü mağazasını Antalyalı müşterisiyle birlikte açan Electro World, 65 farklı elektronik ürün grubunda, yüzlerce marka ve binlerce çeşit ürünü özel indirimli fiyatlarla sunuyor.

Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Antalya'nın önemli AVM'lerinden Erasta'da hizmete giren Electro World Türkiye'nin 33'üncü mağazasının ilk gününde Antalyalılar açılışa yoğun ilgi gösterirken, ilk 2 saat içinde 3 binden fazla müşteri mağazayı ziyaret etti. Açılış gününe özel olarak 70'e yakın personelin çalıştığı Electro World mağazasında 21 kasa aralıksız faaliyet gösterdi.

Electro World Türkiye Genel Müdürü Bahadır Özbek, konuya ilişkin değerlendirmesinde, 2012 yılına hızlı girdiklerini belirterek, Erzurum, Gebze, Kütahya, Adıyaman, Hatay, Fethiye, Mardin ve Trabzon'da yeni mağaza açılışları gerçekleştirdiklerini söyledi.

Özbek, Türkiye elektronik perakende sektöründeki 5'inci yıllarında yollarına planlı adımlarla devam ettiklerini vurgulayarak 2012 yılında da pazarın üzerinde bir büyüme beklediklerini ifade etti. Özbek, şunları kaydetti:

"Yaz demeden, sıcak demeden temmuz ayındaki 3'üncü mağaza açılışımızı gerçekleştirdik. Antalya'nın yeni cazibe merkezi olacağına inandığımız Kepez ilçesindeki mağazamızı tüm Antalyalıların hizmetine açtık. Türkiye çapındaki 33'üncü mağazamız olan Kepez Erasta AVM mağazamız ile hızlı ve planlı büyümemizi sürdürüyoruz. Bu yıl da pazarın üzerinde bir büyümeye imza atmayı hedefliyoruz. 2012 mali yılımızın sonuna kadar Electro World Türkiye olarak mağaza sayımızı 45'e, satış alanımızı 80 bin metrekareye, istihdamımızı ise 2 bin 500'e çıkaracağız."

Muhabir: Ziya Altunbaş

Yayıncı: Hülya Ertan - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Electro World 33. Mağazasını Antalya'da Hizmete Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement