Bakan Soylu: "Kılıçdaroğlu Fetö ile Katolik Nikâhı Kıymış" - Son Dakika
Yaşam

Bakan Soylu: "Kılıçdaroğlu Fetö ile Katolik Nikâhı Kıymış"

İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek “Milleti birbirine düşürmek, kin ve nefret ortaya koyabilmek için ‘hangi fitneyi ortaya atsam da, hangi fitneyi sağlasam da bu memleket birbirine karışsa’ diyen bir...

26.03.2017 09:59

İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek "Milleti birbirine düşürmek, kin ve nefret ortaya koyabilmek için 'hangi fitneyi ortaya atsam da, hangi fitneyi sağlasam da bu memleket birbirine karışsa' diyen bir adam daha bu ülkeye gelmemiştir" dedi.

Soylu, Trabzon'un Köprübaşı ilçesinde halka seslenirken Kılıçdaroğlu'nun FETÖ ile Katolik nikahı kıydığını söyledi. PKK terör örgütünü yerin yedi kat dibine gömmek boyunlarının borcu olduğunu belirten Soylu," Kıymetli Cumhurbaşkanımızın talimatıdır, Başbakanımızın talimatıdır. Bakan arkadaşlarım topyekun hep birlikte büyük bir mücadeleyi ortaya koymaktadırlar. Biz milletimizin üzerine yıllardan beri maliyet yükleyen kardeşi kardeşe düşürmeye çalışan ahlaksızca medeniyetimizi sorgulamaya çalışan değerlerimizi yoksullaştırmaya çalışan bu PKK terör örgütünü yerin yedi kat dibine sokmak, gömmek bizim boynumuzun borcudur.Evlatlarımız şu anda Hakkari'nin dağlarında mücadele ediyor sizden onlar için dua istiyorum. Şu anda Mardin'de, Tunceli'de, Cudi'de, Tendürek'te, Gabar'da heryerde mücadele ediyorlar. Bugün 32'nin üzerinde operasyon yapıyorlar. Dün sadece Tunceli'de karın altında bu alçakların 24 tane sığınağını ele geçirdiler. Bizimkiler onları kovalıyor onlarda fare gibi kaçıyorlar" dedi.

====================================

İhlas Haber Ajansı Resmi Web Sitesi

>

İhlas Haber Ajansı Sosyal Medya Adresleri

>

>

>

>

İhlas Haber Ajansı hakkında

İhlas Haber Ajansı'na ulaşmak için

>

Bakan Soylu: "Kılıçdaroğlu Fetö ile Katolik Nikâhı Kıymış"
Kaynak: DailyMotion.com

Son Dakika Yaşam Bakan Soylu: 'Kılıçdaroğlu Fetö ile Katolik Nikâhı Kıymış' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement