Eski sevgilisinin arkadaşının boğazına bıçak dayayarak görüntü çeken zanlı tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Eski sevgilisinin arkadaşının boğazına bıçak dayayarak görüntü çeken zanlı tutuklandı

Adana'da telefonuna cevap vermeyen eski sevgilisini tehdit etmek için arkadaşının boğazına bıçak dayadığı görüntüleri sosyal medyada yayınlanan şüpheli tutuklandı. Zanlı, "Bir ay önce şaka yaptık, şakayı bu dereceye getirdiler. Bir ay önceki görüntüydü" demişti.

02.04.2021 17:19  Güncelleme: 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri, zanlının çektiği bıçakla tehdit görüntülerinin sosyal medyada yer alması üzerine çalışma başlattı.
Boğazına bıçak dayanan A.C.Ç'ye (22) ulaşan polis, şüpheli K.A'yı (32) merkez Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi'nde bir siteye girerken yakalayarak emniyete götürdü.

UZAKLAŞTIRMA KARARI ALINMIŞ

Boşanma aşamasındaki eşi H.N.A'ya (23) şiddet uyguladığı iddiasıyla tutuklandığı ve yaklaşık bir ay önce cezaevinden çıktığı belirlenen zanlının, telefonu açması için tehdit ettiği eski kız arkadaşı Z.A'yı (21) da darbettiği, genç kadının, bu nedenle K.A'dan şikayetçi olarak uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi.

K.A'nın, emniyetteki ifadesinde, yaklaşık bir ay önce çekilen görüntünün kurgu olduğunu, Z.A'nın kendisine dönmesi için A.C.Ç. ile planlayarak çektiklerini iddia ettiği belirtildi.

"ŞAKA YAPTIK" SAVUNMASI TUTMADI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği sıradan kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Bir ay önce şaka yaptık, şakayı bu dereceye getirdiler. Bir ay önceki görüntüydü" diyen K.A, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Eski sevgilisinin arkadaşının boğazına bıçak dayayarak görüntü çeken zanlı tutuklandı

"HAYATIMDAN ETTİ BENİ"

Şüpheliden şikayetçi olan Z.A, yaptığı açıklamada, 3 yıldır birlikte olduğu K.A'nın kendisini sürekli darbettiğini ileri sürdü. Ayrılmak istediğini söyledikten sonra K.A'nın arkadaşı A.C.Ç'nın boğazına bıçak dayadığı görüntüyü attığını belirten Z.A, şunları kaydetti:

"Bana ve aileme tehdit mesajları gönderiyor. Beni bir çok kez darbetti, ölümden döndüğüm şiddeti oldu. Şikayetçi olamadım, hep beni engelledi. Darp raporu alamamam için eve kilitleyip gidiyordu. Polisten, adaletten pek korkmuyor. Adalete her zaman güveniyor, onun yanında olduğuna düşünüyor. İnşallah tutuklanır. Eskiden korkardım ama şu an korkmuyorum. Korktukça daha çok üzerime geliyordu. Hep susuyordum, artık susmuyorum. Her şey dökülsün. Aman başıma bir şey gelmesin, aileme bir şey olmasın diye diye koca bir 3 yıl geçti. O zamanlar daha küçüktüm ve ilk erkek arkadaşımdı. Ne aile düzenim kaldı ne okulum kaldı, hayatımdan etti beni."

Eski sevgilisinin arkadaşının boğazına bıçak dayayarak görüntü çeken zanlı tutuklandı
Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Eski sevgilisinin arkadaşının boğazına bıçak dayayarak görüntü çeken zanlı tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Hüseyin: Zinadan kime hayır gelmişki sana gelecek erkek arkadaş ibaresi için ahşrette çok üzüleceğiz ama iş işten geçince 24 8 Yanıtla
  • Memo: Adalet sosyal medyada olunca tutuklaniyor 22 1 Yanıtla
  • Nurdan: Iğrenç yaratık, şakana da, sana da. 7 1 Yanıtla
  • Emre: Ortalik bunlarla doldu taştı korkmaz tabi 7 0 Yanıtla
  • R3: Yene eski sevgili muhabbetti,bu sevgili ayağına takılan kadın ve erkeklerde hicmi edep yok,insanın sevgilisi kocası yada karıi olur,aksi sevgilime ayakları zinaya girer 5 2 Yanıtla
  • ankaa: idam yasası olsa kişi hürüyetinden alı koyma suçu idam olır 5 0 Yanıtla
  • Fatma Şahan : o insan müsveddesi rızasız bahçeye bile girilmeyeceğini bilmiyor mu? Bıçağı dayamış adamın boynuna, sorsan, can alıp vermek allaha mahsus der, ama sıkıya gelince de şaka yapmış olmuş.. 4 0 Yanıtla
  • fethi erbaş: eline bıçağı alan adalet dağıtıyor, öyle bir yaptırım olmalıki anasından doğduğuna bin pişman olmalı! 4 0 Yanıtla
  • Bi: Ben böyle serserileri yolda görünce yolumu değiştiriyorum millet bunlarla nasıl merde tanışıp sevgili olup aşk yaşıyabiliyor anlayamıyorum ve genç kızların bu haline çok üzülüyorum. Allah iyilerle karşılaştırsın cümlemizin evladını. 4 0 Yanıtla
  • Bir anne: Icerde cürü pis herif cikama insallah 3 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement