Oğulları iki gence kurşun yağdırdı, aileleri basın mensuplarına çıkıştı: Daha 18 yaşında, çekmeyin - Son Dakika
Son Dakika Logo

Oğulları iki gence kurşun yağdırdı, aileleri basın mensuplarına çıkıştı: Daha 18 yaşında, çekmeyin

02.05.2026 16:07  Güncelleme: 16:14

Bolu’da konuşmak için çağırdıkları sokakta 2 genci silahla vurarak yaralayan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin adliyeye getirilişi sırasında aileleri, görüntü almak isteyen basın mensuplarına, "Allah belanızı versin, biz çekilmesini istemiyoruz. Daha 18 yaşında oğlum" diyerek tepki gösterdi.

Bolu’da konuşmak için çağırdıkları sokakta 2 genci silahla vurarak yaralayan ve adliyeye sevk edilen 3 şüphelinin aileleri basın mensuplarına tepki gösterdi.

KONUŞMAK İÇİN ÇAĞRIP KURŞUN YAĞDIRDILAR

Olay, dün akşam saatlerinde Çıkınlar Mahallesi 20. Cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, F.K. (22) ve Ç.G. (27), konuşmak üzere cadde üzerine çağrıldı. Buluşma noktasına gelen araçtan inen E.C., hiç vakit kaybetmeden F.K. ve Ç.G.’nin ayaklarına doğru ateş açtı. Meydana gelen silahlı saldırı sonucu F.K. ve Ç.G. kurşunların hedefi olarak yaralanırken, silahı ateşleyen E.C. ve olay esnasında yanında bulunan B.K. ile O.S. araçla olay yerinden kaçtı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı.

Oğulları iki gence kurşun yağdırdı, aileleri basın mensuplarına çıkıştı: Daha 18 yaşında, çekmeyin

BASIN MENSUPLARINA ENGELLEME GİRİŞİMİ

Olayın ardından kaçan şüphelileri yakalamak için geniş çaplı çalışma başlatan polis ekiplerinin iz sürmesi ve uzun süren kovalamacası sonucunda E.C., B.K. ve O.S. gece saatlerinde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli, bugün geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

"DAHA 18 YAŞINDA OĞLUM"

Şüphelilerin adliyeye çıkarıldığı esnada bina önünde bekleyen şahısların aileleri ve yakınları, haber takibi yapan ve görüntü almak isteyen basın mensuplarına, "Allah belanızı versin, biz çekilmesini istemiyoruz. Daha 18 yaşında oğlum" diyerek tepki göstererek zorluk çıkardı. 

Oğulları iki gence kurşun yağdırdı, aileleri basın mensuplarına çıkıştı: Daha 18 yaşında, çekmeyin
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Oğulları iki gence kurşun yağdırdı, aileleri basın mensuplarına çıkıştı: Daha 18 yaşında, çekmeyin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • As81855655 As81855655:
    iyide 18 yaşındaki oğluna silah kullanma izni veriyorsunuzda, basınamı yasak. 11 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement