Alacak verecek meselesinden benzin istasyonunu basan iki kişi, feci şekilde dayak yedi - Son Dakika
3.Sayfa

Alacak verecek meselesinden benzin istasyonunu basan iki kişi, feci şekilde dayak yedi

Antalya'da alacak verecek meselesi yüzünden bir benzin istasyonunu basan 2 kişi, daha sonra olay yerine intikal eden 5 kişi tarafından feci şekilde darp edildi. Olay burada da bitmedi. Darp ettiği 2 kişiyi zorla araca bindirip kaçırmaya çalışan 5 kişi, güvenlik kameralarına yakalandı. Kaçırma girişimindeki şahıslar tutuklanarak cezaevine konuldu.

04.06.2020 14:03  Güncelleme: 00:37

Antalya'da alacak verecek meselesi yüzünden bir akaryakıt istasyonuna gelen iki kişi, 5 şahıs tarafından önce darp edildi ardından biri arabaya diğeri de zorla arabanın bagajına sokularak olay yerinden kaçırılmak istendi. Bagajda darp ettikleri adam kaçmayı başarırken bir kişiyi ise zorla kendi araçlarına bindirip araçla birlikte bölgeden uzaklaştılar. Jandarma tarafından yakalanan 5 şüpheli tutuklanırken, olay anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, Antalya'nın Manavgat ilçesi Hatıplar Mahallesi D-400 kara yolu kenarında bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 şahsın zorla otomobile bindirilerek kaçırılmaya çalışıldığı ihbarının alınması üzerine Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda çalışma başlatıldı.

BENZİNLİĞİ BASAN 2 KİŞİ KAÇIRILMAK İSTENDİ

Antalya plakalı araç ile akaryakıt istasyonuna gelen E.Y. ve E.E. isimli şahısların, akaryakıt istasyonundayken olay yerine gelen Antalya plakalı başka bir otomobilden inen F.B, L.K. ve M.V. isimli şahıslar ile Denizli plakalı araç ile olay yerine gelen O.F. ve S.E. isimli şahıslar tarafından zorla bagaja sokulup darp edildiği, diğerinin de yine zor kullanılarak kendi otomobiline bindirilerek kaçırılmaya çalışıldığı tespit edildi.

Alacak verecek meselesinden benzin istasyonunu basan iki kişi, feci şekilde dayak yedi

ARACIN BAGAJINA BİNDİRİLDİ

E.E. isimli şahsın otomobilin bagajına zorla bindirildiği, bagajdan inerek kaçtığı ve telefonu gasp edildiği belirlendi. E.Y. isimli şahsın ise otomobile zorla bindirilerek olay yerinden kaçırıldığı, darp edilerek Manavgat şehir merkezinde araçtan indirildiği ve kendi imkanları ile evine gittiği belirlendi.

Olayın alacak-verecek meselesinden kaynaklandığı değerlendirilirken, 5 şüphelinin tamamı yakalanarak gözaltına alındı ve Manavgat Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

Alacak verecek meselesinden benzin istasyonunu basan iki kişi, feci şekilde dayak yedi

OLAY ANI KAMERADA

Olay anı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Önce tek aracın geldiği akaryakıt istasyonuna daha sonra gelen biri kırmızı renkli iki araçtan inen şüpheliler, yakaladıkları bir kişiyle önce konuştular, ardından darp ederek zorla bagaja sokmaya çalıştılar. Bagajda 3 kişi tarafından darp edilen kişi şüphelilerin elinden kurtulmayı başarırken, bir diğer kişi de yine zorla kendi aracına bindirilip 3 araçla birlikte olay yerinden ayrıldı.

Alacak verecek meselesinden benzin istasyonunu basan iki kişi, feci şekilde dayak yedi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Alacak verecek meselesinden benzin istasyonunu basan iki kişi, feci şekilde dayak yedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • raşit dostum:
    açlık adamı mafya yapar 11 3 Yanıtla
  • yakup:
    ülke yasanmaz oldu gelecekte çocuklarımız zorlanacak 8 0 Yanıtla
  • Vatandaş:
    Benimde piyasadan bi dünya alacağım var allah yardımCımız olsun 8 0 Yanıtla
  • dre:
    5 kişi 2 kişiye saldırmak adamlik mi 0 0 Yanıtla
  • Fh:
    Manavgata yakışır görüntü 0 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement