Annesini boğazından bıçaklayarak öldürmüştü! Katil evladın 'cezai ehliyeti yoktur' raporu kabul edilmedi - Son Dakika
3.Sayfa

Annesini boğazından bıçaklayarak öldürmüştü! Katil evladın 'cezai ehliyeti yoktur' raporu kabul edilmedi

Kocaeli'de seyir halindeki araç içinde tartıştığı annesini boğazından bıçaklayarak öldüren zanlı cezai ehliyetinin olmaması sebebiyle Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırılmıştı. Bugün görülen duruşmada, 'cezai ehliyeti yoktur' raporu kabul edilmedi ve Onur Ö.'nün tekrar yargılanmasına karar verildi. Öte yandan, adli tıp kurumunun sanığın cezai ehliyetinin tam olduğu yönünde rapor hazırladığı öğrenildi.

24.03.2021 11:54  Güncelleme: 17:21

Olay, 2015 yılında İzmit ilçesi D-100 Karayolu Yahya Kaptan Işıklar mevki'inde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul istikametine seyir halinde olan otomobilin arka koltuğunda oturan Serpil Ö. ve oğlu Onur Ö. arasında tartışma çıktı.

ANNESİNİ, BOĞAZINDAN BIÇAKLADI

Tartışmanın büyümesi üzerine Onur Ö., bir anda annesini boğazından bıçaklayıp, diğer yolcu İfaket E.'yi de yaraladı. Arka koltukta yaşanan dehşeti gören sürücü Işık Gürel B. ise yaşadığı şokla aracın direksiyon hakimiyetini kaybedince otomobil yol kenarındaki su kanalına uçtu.

KADIN OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Oğlu tarafından boğazından bıçaklanan Serpil Ö. olay yerinde hayatını kaybederken, otomobildeki 3 kişi de yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Annesini boğazından bıçaklayarak öldürmüştü! Katil evladın 'cezai ehliyeti yoktur' raporu kabul edilmedi

RUH VE SİNİR HASTALIKLARI HASTANESİ'NE YATIRILDI

Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılırken, Onur Ö. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Onur Ö., daha sonra cezai ehliyetinin olmaması sebebiyle Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırıldı.

CEZAİ EHLİYETİ TAM

Bugün Kocaeli 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, Yargıtay'ın Onur Ö., hakkında adli tıp kurumunun olay tarihinde verdiği, "Cezai ehliyeti yoktur" raporunu kabul etmediği görüşülerek, Onur Ö.'nün tekrar yargılanmasına karar verildi. Öte yandan, adli tıp kurumunun sanığın cezai ehliyetinin tam olduğu yönünde rapor hazırladığı öğrenildi.

Annesini boğazından bıçaklayarak öldürmüştü! Katil evladın \'cezai ehliyeti yoktur\' raporu kabul edilmedi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Annesini boğazından bıçaklayarak öldürmüştü! Katil evladın 'cezai ehliyeti yoktur' raporu kabul edilmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Turkiye: belliki aklı dengesi yerinde yok eğer aklı dengesi yerinde olsaydı annesine kıyarmıydı? 8 1 Yanıtla
  • ankara: ne diyon yani dışarda mı gezsin 4 0 Yanıtla
  • handan : helal olsun . bakırköy ruh sinir hast. hastanesi . bu olaylardan kişi iki numara ile kurtulmamalı 2 0 Yanıtla
  • Nasıl yani?: Bu konudan bağımsız bir konuyu anlamaya çalışıyorum; Şimdi Paranoyak şizofren hastası bi kişi yani akli melekeleri yerinde olmayan, tedavi olması gereken bir kişi bir suç işledi ve mahkemeye çıktı. Sevk edildiği uzman sağlık kuruluşu akli cezai ehliyeti olmadığına dair rapor verdi. 1 Mahkeme bunu nasıl kabul etmiyor? 2 Madem kabul etmeyecek neden hastaneye sevk ediyor? 3 Mahkemenin talimatıyla bir deliye akıllı raporu verilebiliyormu? 4 Öyleyse halde psikiyatristlere ne gerek var? 1 1 Yanıtla
  • Burkan: Allah dusmanina dahi boyle bir sey gostermesin cok cok zor mekani cennet olsun . 1 0 Yanıtla

Advertisement