Avcılar'da kepçe darbesiyle çöken bina, bitişikteki dairenin salon duvarını da götürdü - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Avcılar'da kepçe darbesiyle çöken bina, bitişikteki dairenin salon duvarını da götürdü

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğü Avcılar Gümüşpala Mahallesi'nde yıkımı yapılan 4 katlı bina, kepçenin vurmasıyla bir anda yerle bir oldu ve yan binadaki bir dairenin salon duvarı yıkıldı. Duvarı yıkılan evin sakini Mehmet Yıldırım, o sırada camide olduğunu söyledi. Evde kimsenin bulunmaması muhtemel bir faciayı engellerken, yaşananlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İstanbul Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkımı yapılan 4 katlı bina, aniden çökerek bitişikteki evin salon duvarını yıktı. O sırada evde kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önlerken, yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul Avcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında yaşanan sorunlara bir yenisi daha eklendi. Gümüşpala Mahallesi'nde saat 13.00 sıralarında 4 katlı bir binanın yıkım çalışması gerçekleştirilirken bina kepçe darbesiyle yerle bir oldu. Binanın aniden yıkılmasıyla vatandaşlar korku yaşadı. Çalışma yapılan binanın yanındaki başka bir dairenin duvarı yıkıldı. Evde kimsenin olmaması olası faciayı önledi.

EVDE KİMSE YOKTU

Salon duvarı yıkılan apartman sakini Mehmet Yıldırım yaşananları anlatarak, "Duvar yıkıldı. O sırada evde kimse yoktu. Ben camideydim. Bana telefon geldi" dedi.

YIKILIR KORKUSUYLA EVDEN ÇIKMIŞLAR

Sedat Limon ise yaşananlara ilişkin, "Binayı boşaltmışlar. Zaten ev sallanıyormuş. Yıkılır korkusuna evden çıkmışlar. Allah'tan gitmişler. Sonra içeri girdik evin hali belli. Orada yaşanmaz. Artık bir yere gidecekler" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?

1000

    Yorumlar (4)

  • İbrahim Özer İbrahim Özer:
    İstanbul da fazla değil 5 in üzerinde bir deprem olsa çoğu bina yerle bir olur. allah yardım etsin. 0 0 Yanıtla
  • Aydın Yılmaz Aydın Yılmaz:
    İstanbul Esenyurt'ta benim dairenin yanındaki binayı yıkarkende benim salonun duvarını yıkmışlardı hiç akıllanmamış bunlar 0 0 Yanıtla
  • Tevabil Arslan Tevabil Arslan:
    Tuğlalar delikleri yanyana sadece Turkiye de örülür.Kağıt kalınlığında maşallah... 0 0
  • S.avcı S.avcı:
    Bu kaçıncı ya 0 0
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.