Burdur'da Ayakkabılıkta Bulduğu Yedek Anahtarla Girdiği Evleri Soyan Kadın Hırsız Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Burdur'da Ayakkabılıkta Bulduğu Yedek Anahtarla Girdiği Evleri Soyan Kadın Hırsız Yakalandı

Burdur'da bir kadın hırsız, ayakkabılıkta bulduğu yedek anahtarla girdiği evlerden altın ve para çaldı. İkinci evde ev sahibi tarafından yakalanan hırsız, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

20.12.2023 18:01  Güncelleme: 18:05

Burdur'da ev sahibinin elinden kaçırdığı kadın hırsız polis ekipleri tarafından yakalandı

BURDUR - Burdur'da ayakkabılıkta bulduğu yedek anahtarla girip bir evi soyan ve aynı yöntemle girdiği ikinci evde ev sahibine yakalanıp ev sahibinin ihmali sonucunda elinden kaçırdığı kadın hırsız polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Burdur'da 19 Aralık tarihinde Emek Mahallesi 22053 Sokak üzerinde bulunan bir apartmana giren kadın hırsız ilk olarak ayakkabılıkta bulunan yedek anahtarlıkla girdiği Ali Belenkuyu'ya ait evden 80 bin TL değerinde altın ve 150 Dolar parayı çaldı. Oradan çıktıktan sonra apartmanda bulunan Ömer Arslan'ın evine aynı yöntemle giren hırsız, o sırada evde bulanan Arslan tarafından yakalanarak eve kilitlendi.

İlk önce komşusu Hatice Çiçek'i çağırmış daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunmuştu. Hırsız evdeyken Ömer Arslan ve Hatice Çiçek balkonda ekiplerin gelmesini beklerken yedek anahtar yanında bulunan hırsız kapıyı açarak evden kaçmayı başarmıştı.

Asayiş Şube ekipleri tarafından yapılan çalışmalar ve teknik takip sonucu hırsızın R.K.olduğu tespit edildi. Ekipler tarafından yapılan operasyon sonucu R.K. çaldığı altın ve paralar ile yakalanarak gözaltına alındı.

Burdur\'da Ayakkabılıkta Bulduğu Yedek Anahtarla Girdiği Evleri Soyan Kadın Hırsız Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Burdur'da Ayakkabılıkta Bulduğu Yedek Anahtarla Girdiği Evleri Soyan Kadın Hırsız Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement