Kapının önündeki ayakkabıları çaldı, yerine kendisininkileri bıraktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kapının önündeki ayakkabıları çaldı, yerine kendisininkileri bıraktı

29.03.2023 10:16  Güncelleme: 13:15

Bursa'da yüzsüz hırsız; bir evin kapısının önündeki ayakkabıları çalarak yerine kendi ayakkabılarını bıraktı. O anlar güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

İznik ilçesi Beyler Mahallesi'nde meydana gelen olayda müstakil bir binaya giren pişkin hırsız; ev sahibine ait olan ayakkabıları giydi ve ardından kendi ayakkabıları orada bırakarak hızlıca uzaklaştı.

BAŞKA AYAKKABILARI GÖRÜNCE ŞOKE OLDU

Sabah işe gitmek için evden çıkan Cem Karabüber ise kapının önünde kendi ayakkabıları yerine başka ayakkabıları gören genç adam şok geçirdi.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Hemen güvenlik kameralarını inceleyen Karabüber durumu kısa sürede anladı. Pişkin hırsızın bu anları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

İşte o anlara ilişkin kareler;

Daire önündeki ayakkabıları çaldı, yerine kendi ayakkabılarını bıraktı
Daire önündeki ayakkabıları çaldı, yerine kendi ayakkabılarını bıraktı
Daire önündeki ayakkabıları çaldı, yerine kendi ayakkabılarını bıraktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kapının önündeki ayakkabıları çaldı, yerine kendisininkileri bıraktı - Son Dakika


Advertisement