Polisin ''dur'' ihtarına uymayan alkollü sürücü, şarampole uçtu - Son Dakika
3. Sayfa

Polisin ''dur'' ihtarına uymayan alkollü sürücü, şarampole uçtu

İzmir'den Aydın Kuşadası istikametine giden alkollü bir sürücü, polisin ''dur'' ihtarına uymayarak şarampole yuvarlandı. Sürücü ve yanındaki şahıs, kazadan şans eseri yara almadan kurtulurken; alkolün etkisi altındaki sürücünün açıklamaları duyanları şaşkına çevirdi.

30.04.2020 05:23  Güncelleme: 08:26

İzmir'den Aydın'ın Kuşadası ilçesine giden alkollü sürücü, kontrol noktasındaki polisin 'dur' ihtarına uymadı. Şarampole yuvarlanan araçtan yara almadan çıkarılan sürücü, korona nedeniyle şehirlerarası seyahatin yasaklandığı hatırlatılınca, ''Burası İzmir'e bağlı değil mi?'' diyerek şaşkınlık yarattı.

ALKOLLÜ ÇIKTI

İzmir'den Kuşadası'na gelen Ali K. polis noktasında dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Hülya Koçyiğit Bulvarı'na giden ve aşırı sürat yapan sürücü Gazibeğendi parkı virajını dönemedi ve şarampole uçtu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ali K. ve yanında oturan arkadaşı Fatma Ç. polisin yardımıyla bulunduğu yerden kurtarıldı. Yapılan testte sürücü 144 promil alkollü çıktı.

''BURASI İZMİR'E BAĞLI DEĞİL Mİ?''

Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken sürücünün ehliyetine el konuldu. Polis ekipleri şehirler arası yolculuğun yasak olduğunu söylemesi üzerine sürücünün "Burası İzmir'e bağlı değil mi?" sözü trajikomik görüntüler oluşturdu. Sürücüye alkollü araç kullanmaktan, şehirler arası yolculuğa ihlalden ve sokağa çıkma kısıtlamasına ihlalden cezai işlem uygulandı. Çekici yardımıyla otomobil bulunduğu yerden çıkarıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Polisin \'\'dur\'\' ihtarına uymayan alkollü sürücü, şarampole uçtu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Polisin ''dur'' ihtarına uymayan alkollü sürücü, şarampole uçtu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Fatih: Ramazanda alkol aliyor millet ne zaman bu kadar pis bir millet olduk biz Allah islah etsin 5 0 Yanıtla
    etirol: bu işin ramazanı mı var içen kendine içiyor sana bana değil 1 1
  • Ahmet: Akli dengesi bozuk allah seni mezara soktuğu zaman anlarsın bu işin ramazanı varı 0 0 Yanıtla

Advertisement