Elebaşılığını "Memocan" lakaplı Muhammed Uray'ın yaptığı suç örgütü çökertildi - Son Dakika
3.Sayfa

Elebaşılığını "Memocan" lakaplı Muhammed Uray'ın yaptığı suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-7 Operasyonu'nda elebaşılığını Muhammed Uray'ın yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 27 şüpheli yakalandı.

09.03.2024 08:38  Güncelleme: 09:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da düzenlenen "Mahzen-7" operasyonlarında elebaşılığını "Memocan" lakaplı Muhammed Uray'ın yaptığı Organize Suç Örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 27 şüpheli yakalandı.

ÜÇ İLÇEDE EŞ ZAMANLI DÜĞMEYE BASILDI

İçişleri Bakanı Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesince yürütülen çalışmalar sonucu, Ümraniye, Ataşehir ve Üsküdar ilçelerinde organize suç örgütü üyelerinin yasa dışı faaliyet gösterdikleri tespit edildi.

Elebaşılığını 'Memocan' lakaplı Muhammed Uray'ın yaptığı suç örgütü çökertildi

YAPMADIKLARI ŞEY KALMAMIŞ

Şüphelilerin "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak", "nitelikli yağma", "kasten yaralama", "mala zarar verme (ikamet ve iş yerlerini kurşunlama)", "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "genel güvenliği kasten tehlikeye sokma", "silahlı tehdit" ve "6136 sayılı Kanun'a muhalefet" suçlarını işledikleri belirlendi. Yapılan aramalarda 12 ruhsatsız tabanca, 3 av tüfeği, uyuşturucu madde, 2 hassas terazi ile çok miktarda para ele geçirildi.

Elebaşılığını 'Memocan' lakaplı Muhammed Uray'ın yaptığı suç örgütü çökertildi

BAKAN YERLİKAYA'DAN "DEVAM" MESAJI

Açıklamasında operasyonların devam edeceğinin sinyalini veren Bakan Yerlikaya, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki ülkemizi organize suç örgütlerinden, çetelerden temizlemeye kararlıyız. Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip adalete teslim edeceğiz. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" ifadelerini kullandı.

Elebaşılığını "Memocan" lakaplı Muhammed Uray\'ın yaptığı suç örgütü çökertildi

Son Dakika 3.Sayfa Elebaşılığını 'Memocan' lakaplı Muhammed Uray'ın yaptığı suç örgütü çökertildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • m.yener arıkan: Bu çeteleri kim beslemiş büyütmüş bunlara kim yol vermiş kim izin vermiş bunların da ortaya çıkartılması lazım topladığın zaman Bir ilin nüfusu kadar çete mensubu yakalandı Yeni bakan göreve başladığından bu tarafa 61 1 Yanıtla
  • Murat Soylu: Bunlar bu kadar palazlanana kadar niye kimse bişey yapmamış anlamıyorum. Hergün bi çete çökertildi haberi. Ülke mafya ağlarıyla donatılmış. 34 2 Yanıtla
  • Yalnız Kurt: Sülo sağolsun herkese yol vermiş. 28 2 Yanıtla
  • Şevki Sünger: Fabrikadan çok suç örgütü varmış meğer 19 0 Yanıtla
  • mert demir: sıra fatihe geliyor 7 1 Yanıtla

Advertisement