Eşini uyurken baltayla öldüren kişi, tavana ip atıp kendini astı - Son Dakika
3.Sayfa

Eşini uyurken baltayla öldüren kişi, tavana ip atıp kendini astı

Denizli'de eşini uyurken başına baltayla vurup öldüren kişi, tavana ip atıp kendini astı. Sabah uyandığında annesini kanlar içinde yatakta, babasını ise iple tavana asılı gören çiftin kızlarının feryatları yürek dağladı.

07.03.2020 14:45  Güncelleme: 15:59

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Şuayip Akın (42), eşi Sultan Akın'ı (36) uyurken başına baltayla vurup öldürdükten sonra, kendini asarak yaşamına son verdi.

Olay, Sevindik Mahallesi 2304 Sokak'ta meydana geldi. Şuayip ve Sultan Akın çiftinin kızları S.A. (16), sabah kalktıktan sonra anne ve babasını göremeyince, odalarının kapısını çaldı. Ancak kapısı kilitli olan odadan cevap alamadı. Evin dışına çıkıp, odanın penceresinden içeri bakan S.A., gördükleri karşısında dehşete düştü. Annesini kanlar içinde yatakta, babasını ise iple tavana asılı gören S.A., komşularından yardım istedi.

Eşini uyurken baltayla öldüren kişi, tavana ip atıp kendini astı

TALİHSİZ KIZIN FERYATLARI YÜREK DAĞLADI

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Camı kırarak içeriye giren acil sağlık ekibi, Sultan Akın ile eşi Şuayip Akın'ın öldüğünü tespit etti. Bu sırada Akın çiftinin kızları S.A.'nın feryatları yürekleri sızlattı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Akın çiftinin cansız bedenleri, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Eşini uyurken baltayla öldüren kişi, tavana ip atıp kendini astı

OLAY ÖNCESİ TARTIŞMIŞLAR

Olay öncesi çiftin tartıştığı belirtilirken, Şuayip Akın'ın, eşini uyurken baltayla başına vurarak öldürdüğü, ardından kendini odanın tavanına asarak intihar ettiği üzerinde duruluyor.

Eşini uyurken baltayla öldüren kişi, tavana ip atıp kendini astı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Eşini uyurken baltayla öldüren kişi, tavana ip atıp kendini astı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • ali: ülkeyi mahfettiler mezarlığa döndürdüler sadece yabancılar mesut şuan 26 15 Yanıtla
    Cendere: Begenmiyosan seni tutmayalim, hazir sinir kapilari da acilmisken sen de git 13 20 Aliye cevap: Dün senin azınla ittihat ve Terakkiciler konuşuyordu.neyseki osmanlıdan bir türkiye cıktı ülkene sahip çık oyun büyük bu Türkiye'de giderse Bize çizilen harita iç Anadolu'nun batısı 9 4 Turk: Cender denilen şahıs bu ulke bizim sen ve senin gibi hatsizler gitsin biz bu ulkeyi savaşarak aldik onlar savastan kacip burada hayat sayarken bizim vergilerimizle gününü gun ederler senin gibi koyunlarda otlar anca allah bizi bu duruma düşürenlerin yanina koymasin 7 3 Vatansever : Neyin kafasını yaşıyorsunuz 20 yıldır hep aynı nakarat akıllı olun ülkenize sahip çıkın 8 0 Ne alaka: Bu ülkeyi siz mhvettinz bizim şehidlerimi sayesinde üstünde sefa suruyorsunuz onca şehid varken sn dinsiz devlet kurdun bu zaten bir felaket 0 1 Gslii: Hazır kapılar açıkken,,,vatanını beğenmeyenler defolup gitsin 0 1
  • matematikçi: burada yorum yazanlar 2 ay sonra yazamayacaksınız 4 8 Yanıtla
    engin: niyeki gurban 6 1
  • cadde: Allahım hiç bir kuluna vermesin böyle kader böyle acı o kız nasıl yaşasın artık nasıl bir hayat sürsün ne büyük bir acı Allahım yarabbim 8 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement