Çirkinler Çetesi çökertildi! 47 şüpheli gözaltında - Son Dakika
3.Sayfa

Çirkinler Çetesi çökertildi! 47 şüpheli gözaltında

İstanbul merkezli olarak düzenlenen 'Mahzen-2' operasyonlarında, yurtdışında firar olan Zuhat Altunç'un liderliğini yaptığı 'Çirkinler' Organize Suç Örgütü çökertildi. Operasyonlar sonucunda 47 şüpheli gözaltına alındı.

01.03.2024 09:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Mahzen 2" isimli İstanbul merkezli 2 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda Çirkinler Çetesi çökertildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın sosyal medya üzerinden duyurduğu gelişmede 47 şüpheli gözaltına alındı.

UZUN NAMLULU SİLAHLARLA SALDIRI

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele, İstihbarat ve Asayiş şube müdürlüklerince yürütülen çalışmalar sonucu organize suç örgütü üyelerinin İstanbul'da 3 cinayet işlediklerinin tespit edildiği bilgisini paylaşan Yerlikaya, zanlıların Arnavutköy'de uzun namlulu silahlarla saldırı gerçekleştirdikleri, uyuşturucu imal ve ticareti yaptıkları ve iş insanlarını yağma maksatlı kaçırarak "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçlarını işlediklerinin belirlendiğini kaydetti.

"SUÇ ÖRGÜTLERİNE KARŞI OPERASYONLARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK"

İstanbul merkezli 2 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda halen yurt dışında firarda olan Zuhat Altunç'un elebaşı olduğu Çirkinler organize suç örgütünün çökertildiğini, 47 şüphelinin gözaltına alındığını ifade eden Yerlikaya, operasyonlarda 13 ruhsatsız tabanca, 5 otomatik tabanca, 7 çelik yelek, çok miktarda uyuşturucu, fişek ve şarjöre el konulduğu bilgisini verdi.

Yerlikaya, paylaşımında "Milletimizin duası ve desteğiyle organize suç örgütlerine karşı şafak sökerken de gün batarken de operasyonlarımız aralıksız devam edecek." ifadelerini kullandı.

Çirkinler Çetesi çökertildi! 47 şüpheli gözaltına alındı
Çirkinler Çetesi çökertildi! 47 şüpheli gözaltına alındı
Çirkinler Çetesi çökertildi! 47 şüpheli gözaltında
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çirkinler Çetesi çökertildi! 47 şüpheli gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Turan Özgök: Yav arkadaş ülkede ne kadar çok çete, suç örgütü varmış; yakala yakala bitmiyor. 72 0 Yanıtla

Advertisement