20 yaşındaki kızını katleden babanın aylar önce mezar kazdığı ortaya çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

20 yaşındaki kızını katleden babanın aylar önce mezar kazdığı ortaya çıktı

Elazığ'da şehir dışından üniversite sınavı için yengesine gelen 20 yaşındaki kızını öldüren, kendini başından vurarak ağır yaralayan babanın, 6 ay öce gittiği köyünde "Bu mezara ya ben yada karım girecek" diyerek mezar kazdığı öğrenildi.

17.06.2020 20:42  Güncelleme: 10:35

20 yaşındaki kızı Merve'yi katleden baba Mikail Konukoğlu'nun eşinden ayrıldıktan bir süre sonra köyünde mezar kazdırarak cinayet hazırlığında olduğu ortaya çıktı.

27-28 Haziran'da yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş sınavı için Diyarbakır'dan Elazığ'daki ağabeyinin evine giden 20 yaşındaki Merve, yengesi ve yeğeniyle bulunduğu sırada 63 yaşındaki baba Mikail Konukoğlu da geldi. Eşiyle boşanan baba ile kızı arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Çıkan tartışmada baba tabanca ile kızını öldürdü, ardından kendini yaraladı. Yengenin yardım istemesi üzerine komşular, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı babayı ambulansla hastaneye kaldırdı. Evde polis ve cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından hayatını kaybeden kızın cansız bedeni cenaze aracına alınarak Fırat Üniversitesi Hastanesi morga götürüldü.

ANNENİN FERYATLARI YÜREK DAĞLADI

Diyarbakır'dan olay yerine gelen anne Meryem'in ise feryatları yürekleri dağladı. "Kızım daha sınava girecekti" diyerek olay yerine gelen anne, "Kızım beni çok sevdi, ondan vuruldu" diyerek fenalık geçirdi. Yakınları acılı anneyi teselli etmeye çalıştı.

Katil baba, mezar bile kazmış

KATLEDİLEN KIZIN BABA VURGUSU YAPTIĞI PAYLAŞIMI ORTAYA ÇIKTI

Sosyal medya hesabından hayatını kaybeden 20 yaşındaki Merve'nin paylaşımlarında baba vurgusu ise dikkat çekti. Merve'nin, yakın zamanda "Herkesi affederim babamı asla" paylaşımını beğendiği, ayrıca 3 ay önce "Bir baba düşünün gözünü kırpmadan kızını öldürüyor her şeyi örnek gösterdiniz de çocukları için canını verecek babaları örnek alsaydınız sizde keşke" diye yazdığı ortaya çıktı.

MEZAR KAZDIRMIŞ

Kızını öldüren Mikail K.'nin, eşinden ayrıldıktan sonra 6 ay önce gittiği merkeze bağlı Elmapınarı Köyü'nde mezarlıkta mezar kazdığı ortaya çıktı. Katil babanın mezarı kazarken, "Bu mezara ya ben gireceğim ya da karım girecek" dediği ileri sürüldü. Halen Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde yoğum bakım servisinde tedavisi süren babanın, hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Katil baba, mezar bile kazmış
Katil baba, mezar bile kazmış
Katil baba, mezar bile kazmış
20 yaşındaki kızını katleden babanın aylar önce mezar kazdığı ortaya çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 20 yaşındaki kızını katleden babanın aylar önce mezar kazdığı ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • Hakan: Burda en büyük suç annede sen kızını babasına karşı kötülersen olacağı bu ulan sonuçta o adam senin kızının babası sen ayrılmış olabilirsin gider başkasıyla evlenirsin çocuğunu neden babasından veya annesinden soğutuyorsunz o beğenmediğin adam evladı için senelerini vermiş Allah kimseyi şaşırtmasın 12 11 Yanıtla
    Anne babası ayrı bir kişi: Bunu babamda sürekli savunuyor babam bizi düşünmeden hayatı boyunca istediğini yaptı çocuklarını her zorluğa itti sonunda ayrıldılar bütün kardeşler olarak babama kırgınız ama o annemin bizi ona karşı kötülediğini savunuyor kimse kendi hatasını görmüyor. Özellikle gururlu olan babalar..! 5 1 Mehmet: Bilmeden konuşma sende 2 1
  • Çekiç : Babayı gebertin gitsin pislik herif 10 10 Yanıtla
  • eskici: allah bildiği gibi yapsın 9 3 Yanıtla
  • Kırıkkaleli: Çok karışık kıza yazık olmuş hiç uğruna allah rahmet eylesin, baba herkes olamaz çocukların hertürlü derdiyle ilgileneceksin,dışarda hertürlü insan var.onlardan kolluyacaksın baba sevgisini vereceksin icabinde arkadaş olacaksın 11 1 Yanıtla
  • Mehmet: Şerefsiz adam, gencecik kızından ne istedin. Allah belani versin senin gibi baba olmaz olsun. 10 1 Yanıtla
  • Gsli: Bir cana kıymak bu kadar kolay olmamalıydı. 9 2 Yanıtla
  • taylan: uzucu bır olay daha ne denırkı gencecık fıdan gıttı Allah rahmet eylesın 8 2 Yanıtla
  • Malesef: Malesef böyle şeyler yaşanıyor boşanma süreçlerinde ve sonrasında. Benim annemle babam da boşandı. Babamın psikolojisinin düzelmesi yıllar aldı. İlaç tedavisi gördü. Konu anneme biraz gelse hemen sinirlenmeye başlıyordu. Annemin evleneceğini öğrendiği zaman tehditler etti öldüreceğim diye. Şimdi düzeldi çok şükür atlattık o zamanları. Ama çok dikkatli olmak gerekiyor iki tarafın ailesi de çok ihtiyatlı olmalı.... İş işten geçtikten sonra bi önemi kalmıyor 7 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement