Saplantılı şahıs tarafından öldürülen Gamze'nin ablası: Peşinde biri olduğunu söyleseydi hakkından gelirdik - Son Dakika
3.Sayfa

Saplantılı şahıs tarafından öldürülen Gamze'nin ablası: Peşinde biri olduğunu söyleseydi hakkından gelirdik

Rize'de Savaş Dalançıkar'ın saplantı haline getirdiği Gamze Pala, tabancayla sırtından vurulup bıçakla boğazı kesilerek öldürüldü. Cinayetin yankıları sürerken, hayatını kaybeden kadının ablası konuştu. Kardeşini 'Melek gibiydi' diyerek anlatan abla, ''Peşinde biri olduğunu bilseydik, hakkından gelirdik'' dedi.

17.04.2020 15:50  Güncelleme: 16:40

Rize'nin Fındıklı ilçesinde, Savaş Dalançıkar tarafından tabancayla sırtından vurulup, bıçakla boğazı kesilerek öldürülen Gamze Pala'nın ablası Fatma Serdaroğlu kız kardeşini anlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun telefonla arayarak taziyelerini ilettiğini söyleyen acılı abla, kız kardeşi için ''Melek gibiydi'' dedi.

''PEŞİNDE BİRİ OLDUĞUNU SÖYLESEYDİ HAKKINDAN GELİRDİK''

Cinayetin işlendiği gece kardeşinin kendisini arayarak ''Abla Gamze'yi vurdular'' dediğini anlatan Fatma Serdaroğlu, ''Rize'de oturuyorum, apar topar geldim. İnanamadım nasıl olur diye. İşe gitmişti. Öğretmenevinde çalışıyor, orada bir müdürle kendisi var. Başka kimse yoktu o an. Ondan sonra bu saldırgan geliyor ama ne oluyor bilmiyoruz, silahını çekip vurmuş, tutukluk yapmış sonra da bıçaklamış kardeşimi. O arada silah tutukluk yaptığında müdür ona bir şey yapsaydı, saldırgana vursaydı kardeşimi kurtarırdı. Ama müdür de korkmuş o an ne yapacağını şaşırmış. O cani kardeşim başını kesmiş. Bize hiç bahsetmedi böyle biri olduğundan. Saldırgan çok korkak bir insanmış öyle diyorlar. Deseydi bize peşimde böyle biri var biz onun hakkından gelirdik. Bizi hiçbir şey demedi, arkadaşlarına bir şey demedi. Kardeşim bulunmaz bir insandı yardımsever güler yüzlü melek gibi biriydi.'' ifadelerini kullandı.

Saplantılı şahıs tarafından öldürülen Gamze'nin ablası konuştu: Peşinde biri olduğunu söyleseydi hakkından gelirdik

CUMHURBAŞKANI, ''KANI YERDE KALMAYACAK'' DEDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi ve kız kardeşini arayarak taziyelerini ilettiğini anlatan Fatma Serdaroğlu, ''Cumhurbaşkanımız aradı. Annem ve kız kardeşimle görüştüler. Cumhurbaşkanımız 'Onun kanı yerde kalmayacak, hiç üzülmeyin, cezasını çekecek' dedi. Kemal Kılıçdaroğlu da aradı. Acımızı paylaşan herkese teşekkür ediyoruz.'' dedi.

Öte yandan Gamze Pala'nın mezarının başına hayattayken en sevdiği çemberi bırakıldı. Mezar başına gelen yakınları da gözyaşı boğuldu.

Saplantılı şahıs tarafından öldürülen Gamze\'nin ablası: Peşinde biri olduğunu söyleseydi hakkından gelirdik
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Saplantılı şahıs tarafından öldürülen Gamze'nin ablası: Peşinde biri olduğunu söyleseydi hakkından gelirdik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement