Şanlıurfa Otogarında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 10 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Şanlıurfa Otogarında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 10 Yaralı

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde bulunan Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1'i polis 10 kişi yaralandı. Nazar firmasına ait bilet gişesine gelen bir grup ile çalışanlar arasında çıkan kavgada silah, bıçak ve sopalar kullanıldı. Kavgada Halil Deveci isimli bir kişi hayatını kaybederken, yaralananlar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

05.04.2024 21:00  Güncelleme: 00:22

Şanlıurfa'da otogarda çıkan silahlı kavgada 1 hayatını kaybetti, 1'i polis 10 kişi yaralandı.

ALACAK VERECEK MESELESİ YÜZÜNDEN KAVGA ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesindeki Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yaşandı. İddiaya göre, otogardaki Nazar firmasına ait bilet gişesine gelen bir grup ile çalışanlar arasında alacak verecek meselesi yüzünden kavga çıktı.

Şanlıurfa'da otogarda silahlı kavga: 1 ölü, 10 yaralı

1 ÖLÜ, 10 YARALI

Silah ve bıçak kullanıldığı kavganın ortasında kalan Halil Deveci (43) hayatını kaybederken 10 kişi ise yaralandı. Yaralılardan birinin kavgaya müdahale eden polis olduğu öğrenildi. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılırken bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Şanlıurfa'da otogarda silahlı kavga: 1 ölü, 10 yaralı

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Otogar içerisinde yaşanan kavga anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde şahısların birbirlerine ateş açmaları ve vurmaları yer alıyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Şanlıurfa Otogarında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 10 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Şanlıurfa Otogarında Silahlı Kavga: 1 Ölü, 10 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Mehmet Ali Cetinkaya: Bir tavuk icin adam oldururler, barışmak icin 40 koyun keserler … cahillikte nirvana. 214 1 Yanıtla
  • İSMAİL KILINÇ: Gene ne oldu! Bıktık artık elinizde 106 0 Yanıtla
  • Ender Kervancıoğlu: Urfa 1-0 Adana 75 13 Yanıtla
  • Ali boz: üç beş kuruş içindir, büyük ihtimalle 34 0 Yanıtla

Advertisement