İstanbul'da köpek saldırısına uğrayan genç mücadele etti - Son Dakika
3.Sayfa

İstanbul'da köpek saldırısına uğrayan genç mücadele etti

İstanbul Avcılar'da bir genç, sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Genç adam, köpeklerle mücadele ederek kendini korumayı başardı. Bu olay, sokak köpekleri sorununun çözümü için siyasi partilerin vaatlerini gündeme getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Adalet Bakanı Tunç, başıboş sokak köpekleri sorununa çözüm bulunacağını ifade etti. Ancak, vatandaşlar somut adımların atılmasını ve sokakların daha güvenli hale getirilmesini talep ediyor.

12.02.2024 12:21  Güncelleme: 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Köpeklerin kontrolsüzce sokağa terkedilmesi veya sokaklarda çoğalmalarından ötürü artan köpek saldırılarına bir yenisi daha eklendi. İstanbul Avcılar'da kaydedilen bir görüntüde parkta yürüyüş yapan bir vatandaşa sokak köpeklerinin saldırdığı, korkuya kapılan vatandaşın da elindeki sopayla köpeklere karşı koymaya çalıştığı görülüyor.

Sokak köpekleri tehdit oluşturmaya devam ediyor: Parkta yürürken saldırıya uğradı

SALDIRIDAN KORUNMAK İÇİN ADETA SAVAŞTI

Akşam saatlerinde göl kenarındaki parkta yürüyüş yapan genç olacaklardan habersiz yürüyordu. Bir anda etrafında beliren 3 köpek havlamaya başlayarak genç adama saldırdı. Neye uğradığını şaşıran adam, yerde şans eseri bulduğu sopayı köpeklere doğru savurmaya başlayıp kendisini korumaya çalıştı.

Sokak köpekleri tehdit oluşturmaya devam ediyor: Parkta yürürken saldırıya uğradı

KÖPEKLERLE ADETA SAVAŞTI

Talihsiz genç, saldırıdan bir an olsun vazgeçmeyen köpeklerle adeta savaştı. O anları ise bir vatandaş evinin balkonundan görerek cep telefonu kamerasıyla anbean kayda aldı.

YA BİR ÇOCUK OLSAYDI?

Genç adam kendisini köpek saldırısından korumayı başardı ancak herkesin aklına "Onun yerinde bir kadın veya çocuk olsa saldırıdan kendisini koruyabilir miydi?" sorusu geldi.


İstanbul\'da köpek saldırısına uğrayan genç mücadele etti

Son Dakika 3.Sayfa İstanbul'da köpek saldırısına uğrayan genç mücadele etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • bülent C.: sokak köpeklerini temizlemeyen belediyelere oy vermeyin. 140 11 Yanıtla
  • adem aksu: bir öneri aklınızda bulunsun böyle durumlarda köpekle gözgöze gelmemeye dikkat edin. Farklı yöne kafanızı çevirin sizi tehtid olarak algılıyor. 13 25 Yanıtla

Advertisement