Ünlü iş insanı Bilal Kadayıfçıoğlu'nun karıştığı kazada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Ünlü iş insanı Bilal Kadayıfçıoğlu'nun karıştığı kazada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Ünlü iş insanı Bilal Kadayıfçıoğlu'nun kuzeni Metin Kadayıfçıoğlu'nun kullandığı araç iddialara göre kırmızı ışık ihlali yaptı. Kadıyıfçıoğlu başka bir araca çarparak yol kenarındaki demir direğe vurdu. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Buğra Yorulmaz hayatını kaybetti. Öldüğü bilgisi verilen baba Murat Yorulmaz'ın ise hastanede hayata tutunduğu, durumunun ise ciddi olduğu belirtildi.

14.03.2021 12:48  Güncelleme: 14:40

Kaza, saat 09.00 sıralarında Antalya'nın Döşemealtı ilçesi Şehit Mustafa Gürcan Caddesi Palm City Kavşağı'nda meydana geldi. Armatör Bilal Kadayıfçıoğlu'nun kuzeni Metin Kadayıfçıoğlu'nun kullandığı otomobil, iddiaya göre kavşak sistemine kırmızı ışık ihlali yaparak süratli girdi.

Ünlü iş insanı Bilal Kadayıfçıoğlu'nun karıştığı kazada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

ÇARPMANIN ETKİSİYLE YOLA SAVRULDULAR

Başka bir araca çarpan otomobil kontrolden çıkarak, yol kenarındaki demir direğe çarptı. Kadayıfçıoğlu'nun çarptığı araçtaki Murat Yorulmaz ile yan koltuktaki oğlu Buğra Yorulmaz yola savruldu.

Ünlü iş insanı Bilal Kadayıfçıoğlu'nun karıştığı kazada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

BABA HAYATA TUTUNDU, OĞLU ÖLDÜ

Buğra Yorulmaz olay yerinde yaşamını yitirdi. İlk gelen bilgilerde öldüğü belirtilen Murat Yorulmaz hastanede hayata tutundu. Baba Yorulmaz'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu aktarıldı. Diğer araçtaki yaralılar Bilal Kadayıfçıoğlu, kuzeni Metin Kadayıfçıoğlu, polis memuru Ömer Tokaç ve gemi kaptanı Murat Kutlu, özel bir hastaneye kaldırıldı.

Ünlü iş insanı Bilal Kadayıfçıoğlu'nun karıştığı kazada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

YARALILARIN SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Ölen Buğra Yorulmaz'ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Ünlü iş insanı Bilal Kadayıfçıoğlu\'nun karıştığı kazada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Ünlü iş insanı Bilal Kadayıfçıoğlu'nun karıştığı kazada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • tarafsız: üsttteki iki yorumda çok dogru para para para hem ışık ihlali yap hem iki kişiyi öldür bir kravat tak iş tamam 108 3 Yanıtla
  • godaman: paran varsa sorun yok bu ülkede milletvekilleri devreye girerler güçlü olanın yanında yer alırlar ölenler için talihsizlik olmuş 99 2 Yanıtla
  • n: bmw sürücüsüne hiç bişey olmaz zengin çünkü hastanede emniyet müdürü başında nöbet tutturur 95 2 Yanıtla
  • nnn: O çakar lambanın ne işi var arabanın üzerinde o ne anlama geliyor biliyormusunuz bana her yol açık benim çok param var benim çok tanıdığım var anlamına geliyor.bunlar ya içeri girmeyecekler girseler bile yatmayacaklar.sinan çetinin oğlu polise vurdu öldürdüde ne olduki olan ölene oldu.Allah rahmet eylesin. 87 2 Yanıtla
  • ggff: iş insanı ise 10 kişiyi de öldürse bir şey olmaz 81 0 Yanıtla
  • attila keskin: Kırmızı ışık ihlali doğruysa resmen cinayet, hayvana gereken ceza verilmeli. 55 0 Yanıtla

Advertisement