Kavga Anı Kamerada! Gözü Dönmüş Saldırgan Önüne Gelen Herkesi Bıçakladı - Son Dakika
3.Sayfa

Kavga Anı Kamerada! Gözü Dönmüş Saldırgan Önüne Gelen Herkesi Bıçakladı

Kadıköy'de iki grup arasında başlayan 3 kişinin bıçaklandığı kavganın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Bıçaklı saldırganın kendisini uyaranı, araya gireni ve yoldan geçeni bıçakladığı ortaya çıktı.

27.05.2018 15:10  Güncelleme: 16:18

Kadıköy'de 3 kişinin bıçaklandığı kavganın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde iki grup arasında çıkan kavga sokağa yayılıyor Kavga edenlerden birisi kendisini uyaranı, araya gireni ve yoldan geçeni bıçaklıyor.

YERE YATIRIP BİRA ŞİŞESİYLE VURDU

Olay, 'Barlar Sokağı' olarak bilinen Kadife sokakta 14 Nisan Cumartesi günü saat 03.30 sıralarında meydana gelmişti. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, sokakta bekleyen grup ile aşağı doğru yürüyenler arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıkıyor. Yere yatırdıkları kişilere ellerindeki bira şişeleriyle vuran saldırganları araya girenler engellemeye çalışıyor.

Kavga Anı Kamerada! Gözü Dönmüş Saldırgan Önüne Gelen Herkesi Bıçakladı

ÖNÜNE GELEN HERKESİ BIÇAKLADI

Ancak bu kez hedef değişiyor ve araya girenler saldırıya uğruyor. Saldırıya uğrayanlar karşılık verince kavga giderek büyüyor. dakikalarca süren kavga tam bitti derken saldırganlar bu kez kendisini uyaranlara bıçakla saldırıyor. Yine karşılık gören saldırganlar yere düşünce daha da sinirleniyor ve bıçak çıkartıyor. Recep K. elindeki bıçak ile 3 kişiyi yaralıyor.

Kavga Anı Kamerada! Gözü Dönmüş Saldırgan Önüne Gelen Herkesi Bıçakladı

"6 YERİMDEN BIÇAKLANDIM, 100'E YAKIN DİKİŞ VAR"

Saldırıda ağır yaralanan Yaşar Ercihan Kızılgün (32) yaşadıklarını anlattı. Uzun bir aradan sonra gittiği sokakta başına gelenleri anlatan Kızılgün, "Yanımdan genç bir çift geçiyordu. Onları 'gitmeyin başınız yanar' diye uyardım. ve bu sefer ben hedef oldum. Beni süzgece çevirdiler. Belden yukarı 6 yerimden bıçaklandım. 50'den fazla zımba, toplamda 100'e yakın dikiş var vücudumda'' dedi.

Kavga Anı Kamerada! Gözü Dönmüş Saldırgan Önüne Gelen Herkesi Bıçakladı

''MADDİ VE MANEVİ TAZMİNAT DAVASI AÇACAĞIM''

Radyo sinema öğretmeni olduğunu ve aldığı bıçak darbelerinden sonra elindeki motor fonksiyonlarını yitirdiğini belirten Kızılgün, ''Öğretmenliğimi nasıl idame ettireceğim ben de bilmiyorum. Şahısların 3 tanesi tespit edildi ama 3'ten fazla olduklarını ben biliyorum, o gece ben yaşadım bu olayı. Bir tanesi de imza şartıyla salıverilmiş. Davacıyım, şikayetçiyim. Maddi manevi tazminat davası açacağım" diye konuştu.

Kavga Anı Kamerada! Gözü Dönmüş Saldırgan Önüne Gelen Herkesi Bıçakladı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kavga Anı Kamerada! Gözü Dönmüş Saldırgan Önüne Gelen Herkesi Bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • ali veli: polisimiz nerde bayrampaşada her 50 metrede bir vatandaşı durdurupta habire kimlik soran memur kardeşlerimiz tabiki olaydan sonra intikal etmiştir 28 8 Yanıtla
    Şizo: Vur abalıya garibana sor kimliği bunun gibilere olay yerine intikal ettiğimizde failler yoktu 0 0 Jk: Polis ne yapsin iş kanunda bitiyor idam şart 0 0
  • İSİMSİZ: HERKES OLMUŞ EŞKIYA 22 1 Yanıtla
  • Thhc: Resmen zoo 16 1 Yanıtla
  • TİKY: ramazan günü ne işiniz bar felan gidin sultanahmete 9 2 Yanıtla
    xxx: 14 nisan cumartesi yazıyor bak orada 0 1
  • Ragnar: ortalık maganda doldu 16 yılda TAMAM 2 4 Yanıtla
  • PRF DR . MADAM ELİ: BAHÇELİ AF MI DEDİN BİR DAHA SÖYLE 4 0 Yanıtla
  • yusuf: zabıta ve polis arkadaşlar ha boyle gebete soruyor benim gibi boş adamlara. her yer yabancı ozbek afgan kaçak geziyor. polis kardeşlerim heryer eşkiya dolu onlarla ugraşın lütfen. 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement