Dicle, 30 Üniversiteye Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika
Eğitim

Dicle, 30 Üniversiteye Ev Sahipliği Yaptı

Dicle, 30 Üniversiteye Ev Sahipliği Yaptı

2015 – 2016 Eğitim Öğretim yılında 3.sü gerçekleştirilen Diyarbakır Üniversite Tercih Günleri, kongre merkezimizde gerçekleşti.

25.11.2015 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2015 – 2016 Eğitim Öğretim yılında 3.sü gerçekleştirilen Diyarbakır Üniversite Tercih Günleri, kongre merkezimizde gerçekleşti. 6.000'in üzerinde aday öğrenciyi üniversitelerle bir araya getiren tercih günlerinde 30'a yakın üniversite stant açtı ve ziyaretçiler üniversite yetkilileriyle birebir görüşmeler yapma fırsatı buldu.

Üniversite öğrenci adayları, fuarda Devlet ve Vakıf Üniversiteleri, yurtdışından uluslararası üne sahip üniversiteleri aynı anda görebilme ve hakkında bilgi alabilme imkanına sahip olduğu fuarda, stantlarda uzman kadrolar eşliğinde öğrenciler puan ve isteklerine göre bir tercih fikri edinebiliyor. 12. sınıf öğrencileri için kariyer planlama, meslek seçimi, YGS ve LYS 'ye hazırlık süreçleri, sınav stresi ve motivasyon konularında seminerlerin de verildiği tanıtım fuarında, üniversitemiz standı yine büyük ilgi ile incelendi. Dicle Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler yetkilileri tarafından fuara katılan öğrencilere üniversitede verilen eğitim - öğretim olanakları, sosyal, sportif ve kültürel faaliyetleri, barınma ve ulaşım imkanları ile ilgili bilgiler verilerek üniversitenin tanıtım materyalleri incelendi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün ve Eket Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı M. Uğur Tok 'un açılışını gerçekleştirdiği fuarda, öğrenciler katılımcı üniversitelerin uzmanları tarafından seminerler ve eğitimlerle detaylı bir şekilde bilgi sahibi oldular. Fuar, iki gün boyunca ziyaretçisini ağırladı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Eğitim Dicle, 30 Üniversiteye Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement