İstanbul'un En Gözde Semtleri İçin Acele Kamulaştırma Kararı - Son Dakika
Ekonomi

İstanbul'un En Gözde Semtleri İçin Acele Kamulaştırma Kararı

İstanbul'da Dudullu-Bostancı Raylı Sistem Hattı Projesi kapsamında Kadıköy, Ataşehir ve Ümraniye bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak.

10.06.2016 08:55  Güncelleme: 09:43

Bakanlar Kurulunun, İstanbul, Kocaeli, Gaziantep ve Ağrı'da bazı taşınmazların kamulaştırılmasına ilişkin kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

KADIKÖY ATAŞEHİR VE ÜMRANİYE İÇİN YIKIM KARARI

Buna göre, İstanbul'da "Dudullu-Bostancı Raylı Sistem Hattı Projesi" kapsamında Kadıköy, Ataşehir ve Ümraniye'deki bazı taşınmazların İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması karara bağlandı.

BEYLÜKDÜZÜ YAKUPLU AMBARLI

İstanbul Beylikdüzü'ndeki Yakuplu-Ambarlı mevkisinde bulunan bazı taşınmazlar da Belediye tarafından "Ambarlı İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi I. ve II. Kademe İşi" için kamulaştırılacak.

KOCAELİ GÖLCÜK

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde ilan edilen riskli alan ve rezerv yapı alanı sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazların Gölcük Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi.

GAZİANTEP AĞRI

Düzbağ İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin yapımı amacıyla Gaziantep Şehitkamil ilçesindeki bazı taşınmazlar ile Ağrı- Patnos İçmesuyu Projesi kapsamında bazı taşınmazlar da kamulaştırılacak.

İstanbul\'un En Gözde Semtleri İçin Acele Kamulaştırma Kararı
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi İstanbul'un En Gözde Semtleri İçin Acele Kamulaştırma Kararı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement