Afyonkarahisar - Ata İçin Pedal Çeviriyorlar - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar - Ata İçin Pedal Çeviriyorlar

Afyonkarahisar - Ata İçin Pedal Çeviriyorlar

Ata için pedal çeviriyorlar 10 Kasım'da Atatürk'ü Anıtkabir'de anmak için Aydın'dan yola çıkan Türkiye Bisikletliler Derneği üyeleri, Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'ne geldi.

08.11.2015 13:14

Ata için pedal çeviriyorlar

10 Kasım'da Atatürk'ü Anıtkabir'de anmak için Aydın'dan yola çıkan Türkiye Bisikletliler Derneği üyeleri, Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'ne geldi.

Türkiye Bisikletliler Derneği Aydın Şubesi üyeleri, 6 Kasım'da başladıkları yolculukları kapsamında Sandıklı'ya geldi. Burada öğretmenevinde konaklayan bisikletliler, 10 Kasım'da Mustafa Kemal Atatürk'ü Anıtkabir'de ziyaret edecek. Afyonkarahisar'da bir bisikletlinin daha katılımıyla 16 kişi olacak grup, 4 gün sonunda 630 kilometre pedal çevirecek. 10 Kasım'da Anıtkabir'de olmayı planlayan grup, kentlerini temsilen taşıdıkları Türk bayrağını Atatürk'ün mozolesine bırakacak.

Türkiye Bisikletliler Derneği Aydın Şube Başkanı Hümeyra Yıkılmaz, "Ülkemiz çapında bisikletliler derneğinin her yıl 10 Kasım'da yaptığı bir etkinlik bu. Biz de Aydın ilini temsilen 15 arkadaşla 6 Kasım'da yola çıktık. Afyonkarahisar'dan da bir arkadaşımızı alacağız. 4 gün boyunca toplam 630 kilometrelik bir parkuru tamamlayacağız. 10 Kasım günü Anıtkabir'de olup, Aydın'ı temsilen getirdiğimiz bayrağı, ayrıca Marmaris ve Denizli'den gelen arkadaşımız var. Yine Afyonkarahisar'dan alacağımız arkadaşımızda illerinin bayrağını Ata'mızın mozolesine bırakarak anacağız" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar - Ata İçin Pedal Çeviriyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement