Alaşehir'in Yolları Güvenin Yanında Güzelliğiyle Ön Planda - Son Dakika
Güncel

Alaşehir'in Yolları Güvenin Yanında Güzelliğiyle Ön Planda

İl genelinde trafik güvenliğinin arttırılması amacıyla çeşitli çalışmalar yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir'de zaman içerisinde yıpranan bordür ve yol çizgilerinin boyalarını yeniledi.

15.05.2018 14:48

Çalışmalar kapsamında Yunus Emre Kavşağı'ndan Kenan Evren Genişleme Sahası'na kadar olan kısım ile Adnan Menderes Caddesi'nden Bülent Ecevit Meydanı'na kadar olan kısımda kaldırımların ve bordür ve yol çizgi boyamaları tamamlanarak hem sürücülerin, hem de yayaların güvenliği arttırıldı.

Güvenli trafik akışının sağlanması ve sürücülerin daha konforlu sürüş imkânına kavuşması için Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Alaşehir'de bordür ve yol çizgilerinin boyalarını yeniliyor. Bu kapsamda Yunus Emre Kavşağı'ndan Kenan Evren genişleme sahasına kadar olan kısım ile Adnan Menderes Caddesi'nden Bülent Ecevit Meydanı'na kadar olan kısımda kaldırımların ve orta refüjlerin belirgin hale gelmesi için gerekli olan bordür ve yol çizgi boyama çalışmaları tamamlandı. İlçe için önemli güzergâhlarda trafik akışının kusursuz bir şekilde seyretmesi için gerekli olan işaretleme ve boyama çalışmalarına başlandığını belirten Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, "Çalışmalardan vatandaşlarımızın memnuniyet duyması bizleri oldukça mutlu etti. İlçemizdeki çalışmalarda bizlerden katkı ve desteklerini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'e şahsım ve vatandaşlarımız adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

"Çalışmalar devam edecek"

Sürücü ve yayaların güvenliği, ulaşımın sorunsuz işlemesi amacıyla il genelinde çalışmalar gerçekleştirdikleri belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, "Burada yaptığımız çalışmalar ilçe trafiğinin güvenliğini sağlamak için. Kaybolmaya yüz tutmuş çizgileri ortaya çıkararak, estetik ve görüntü açısından da uygun bir hale getirmenin çabası içindeyiz. Alaşehir ilçemizde çalışmalar önümüzdeki günlerde Sarıgöl Bulvarı üzerinde devam edecek" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alaşehir'in Yolları Güvenin Yanında Güzelliğiyle Ön Planda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement