Almanya Zonguldaklılar Derneğinde 2. Karakulak Dönemi - Son Dakika
Güncel

Almanya Zonguldaklılar Derneğinde 2. Karakulak Dönemi

Almanya Zonguldaklılar Derneğinde 2. Karakulak Dönemi

2. Karakulak dönemi Almanya'nın Gelsenkirchen kentinde faaliyet gösteren Almanya Zonguldak Kültür ve Dayanışma Derneği, olağan genel kurulunu dün gerçekleştirdi.

23.03.2015 13:01  Güncelleme: 13:44

Almanya Zonguldaklılar Derneği'nde 2.Karakulak dönemi

Almanya'nın Gelsenkirchen kentinde faaliyet gösteren Almanya Zonguldak Kültür ve Dayanışma Derneği, olağan genel kurulunu dün gerçekleştirdi. İki adayın yarıştığı genel kurulda oyların büyük bir çoğunluğunu alan Mehmet Karakulak, yeniden başkan seçildi.

Almanya Zonguldak Kültür ve dayanışma Derneği'nin olağan genel kurulunda, mevcut başkan Mehmet Karakulak ile Baki Örenbaş başkan olmak için üyelerin karşısına çıktı. Gelsenkichen'de gerçekleştirilen genel kurul, divan heyetinin oluşumuyla başladı. başkanlığını Aydın Çimen, yardımcılığını Erol Yukarıbaş ile Ertuğrul Türkyılmaz'ın yaptığı divan heyetinin onayı ile başlanan genel kurulda, mali rapor okunarak üyeler tarafından oylandı. İki ayrı listeyle gidilen secimde üyeler, başkan adayları olan Mehmet Karakulak, Baki Örenbaş için oy kullandı. Kullanılan 157 geçerli üyenin oyunu alan Mehmet Karakulak, ikinci kez başkan seçilirken, Baki Örenbaş 14 oyda kaldı. Kullanılan iki oy, divan heyeti tarafından geçersiz sayıldı. Divan heyetinin secim sonuçlarını açıklamasının ardından başkan seçilen Mehmet Karakulak'ı, seçimde rakip aday olan Baki Örenbaş ilk tebrik eden kişi oldu. Daha sonra Mehmet Karakulak'ın, kendisini bir buket çiçekle tebrik eden kızı Semiha Karakulak'ın verdiği çiçeği salonda bulunan eşi Akife Karakulak'a hediye etmesi, üyelerden büyük alkış aldı.

TÜZÜKTE AVRUPA OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ

Genel kurulda derneğin Almanya Zonguldak Kültür ve Dayanışma Derneği olan adı, yapılan tüzük değişikliği ile Avrupa Zonguldak Kültür ve Dayanışma Derneği oldu. Denetleme ve disiplin kurullarının seçimi yapılmasıyla tamamlanan genel kurulda yeniden başkan seçilen Mehmet Karakulak, bir teşekkür konuşması yaptı. Konuşmasında, 'Ben kazanmadım, biz yani derneğimiz kazandı' diyen Mehmet Karakulak, divan heyetine ve genel kurula katılan üyelere teşekkür etti. Karakulak, hedefimiz bayrağı, daha ileri taşımak olacaktır, bunu da hep birlikte başaracağız? dedi. Mehmet Karakulak'ın listesinden seçilen yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Yusuf Karail, Mehmet Kuzucu, Teyhan Çınar, Mustafa Telli, Sedat Kutucu, Ayhan Gidici, Turhan Karaoğlan, Selçuk Kökcam, Serkan Burus, İlyas Eveyik, Osman Karadere, Harun Sezgün, Hasan Aydın, Erol Özkök. Seçilen yeni yönetimin, yapacağı ilk toplantıda görev dağılımını yapacağı açıklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Almanya Zonguldaklılar Derneğinde 2. Karakulak Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement