Bağcılarspor'un Hedefi Bölgesel Amatör Lig'e Çıkmak - Son Dakika
Güncel

Bağcılarspor'un Hedefi Bölgesel Amatör Lig'e Çıkmak

Bağcılarspor\'un Hedefi Bölgesel Amatör Lig\'e Çıkmak

Bu sezon İstanbul Süper Amatör Küme'de mücadele verecek olan Bağcılarspor, İzmit'in Kartepe ilçesindeki Green Park Oteli'ndeki kampını başarıyla tamamladı.

10.09.2014 12:01  Güncelleme: 12:02

İstanbul Süper Amatör Küme'nin güçlü ekiplerinden olan Bağcılar spor, yeni sezon hazırlıklarını İzmit Kartepe Green Park Oteli tesislerinde yaptı. Kondisyon ağırlıklı çalışan 22 kişilik ekip yeni sezona iddialı başlıyor.
2014-2015 sezonu Bölgesel Amatör Lig'ine çıkmak için mücadele veren Bağcılarspor, yeni sezon hazırlıkları sırasında her gün iki idman yaptı. Kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışan ekip, Kartepe'nin spor yapmaya elverişli ikliminden de yeterince faydalandı. Antrenör Hakan Çimen yönetiminde 10 günlük kampı başarıyla tamamlayan ekip, yeni sezonda başarılı sonuçlar alma sözü verdiler.

AMATÖR SPORCULARIMIZI DESTEKLİYORUZ

Sporun gelişmesine büyük önem verdiklerini ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, şunları söyledi:

"Bir dönem Bağcılar Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanlığı görevinde de bulundum. Amatör spor genç nesillerin yetişmesinde önemli bir paya sahiptir. Amatör sporcularımıza destek veriyoruz. Bağcılarspor da bu anlamda önemli bir görevi yerine getirmektedir. Yeni sezona iyi hazırlandılar. Başarılı sonuçlar alacaklarına inanıyorum. Yeni sezonda bütün kulüplerimize ve sporcularımıza başarılar diliyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bağcılarspor'un Hedefi Bölgesel Amatör Lig'e Çıkmak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement