Başkan Karaosmanoğlu'ndan Kar Altında Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü - Son Dakika
Güncel

Başkan Karaosmanoğlu'ndan Kar Altında Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü

Başkan Karaosmanoğlu\'ndan Kar Altında Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü

Haftanın üç günü sağlıklı yaşam yürüyüşü yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili İbrahim Karaosmanoğlu, bugün Gebze'de Gaziler Dağı'nda yoğun kar yağışı altında yürüyüş yaptı.

18.02.2015 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haftanın üç günü sağlıklı yaşam yürüyüşü yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili İbrahim Karaosmanoğlu, bugün Gebze'de Gaziler Dağı'nda yoğun kar yağışı altında yürüyüş yaptı.

Ak Partili Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sağlıklı yaşam yürüyüşü için bu kez Gebze Gaziler Dağı'nı seçti. Sabah saatlerinde bölgeyi etkisi altına alan ve kısa aralıklarla yeniden başlayan yoğun kara rağmen Başkan Karaosmanoğlu ve beraberindekiler yürüyüşü gerçekleştirdi. Karaosmanoğlu, "Vatandaşımızın spor yaparak hayatını sağlıklı biçimde geçirmesini şiddetle tavsiye ediyorum. Kocaeli'de oluşturduğumuz yürüyüş parkurlarının yanı sıra, doğal güzelliklerimizi koruyarak ve geliştirerek halkımızın yaşam alanlarını çoğaltıyoruz" dedi.

Yoğun kar yağışının etkisi altında olan ve okullar da bir gün tatil edilen Kocaeli'de, merkez ilçe İzmit ile diğer ilçelere bağlı birçok köy yolu ulaşıma kapandı. - Kocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başkan Karaosmanoğlu'ndan Kar Altında Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement