Belediye Başkanının Basın Toplantısında Elektrikler Kesildi - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanının Basın Toplantısında Elektrikler Kesildi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun Kocaeli’de yapılacak olan projeleri anlattığı basın toplantısında elektrikler kesildi.

31.03.2015 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun Kocaeli'de yapılacak olan projeleri anlattığı basın toplantısında elektrikler kesildi. Kocaeli protokolü karanlıkta kaldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından önümüzdeki 5 yıl içerisinde yapılması planlanan projeler Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tarafından tanıtıldı. Kocaeli Ticaret Odası Meclis Salonu'nda düzenlenen proje tanıtım toplantısı Türkiye genelinde yaşanan elektrik kesintisinin azizliğine uğradı. Başkan Karaosmanoğlu'nun konuşması sırasında elektrikler bir anda kesilince aralarında Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, ilçe belediye başkanları ve milletvekili aday adaylarının da bulunduğu salondaki tüm davetliler bir anda karanlıkta kaldı.

Yaşanan kısa süreli şaşkınlığın ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kürsüden ayrılarak sahnenin ön tarafına geldi ve karanlıkta konuklar ile sohbet etti. Yaklaşık 10 dakika süren elektrik kesintisinin ardından salona ait jeneratörün devreye girmesiyle basın toplantısı kaldığı yerden devam etti. - KOCAELİ

Belediye Başkanının Basın Toplantısında Elektrikler Kesildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanının Basın Toplantısında Elektrikler Kesildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement