Bilecikli Muhtarlardan Başbakan Davutoğlu'na Meşhur Pazarcık Helvası İkramı - Son Dakika
Güncel

Bilecikli Muhtarlardan Başbakan Davutoğlu'na Meşhur Pazarcık Helvası İkramı

Bilecikli Muhtarlardan Başbakan Davutoğlu\'na Meşhur Pazarcık Helvası İkramı

Başbakan Davutoğlu’nun Bilecik mitingi öncesi açtığı pankartla seçim otobüsünün önünde duran Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, Başbakana meşhur Pazarcık helvası ikram etti.

15.05.2015 23:09

Başbakan Davutoğlu'nun Bilecik mitingi öncesi açtığı pankartla seçim otobüsünün önünde duran Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar, Başbakana meşhur Pazarcık helvası ikram etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu 7 Haziran seçimleri kapsamında geldiği Bilecik'te partililerinin hazırlamış olduğu mitinge katıldı. Helikopter ile Afyon mitingi dönüşü 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı inene Davutoğlu, Atatürk Bulvarı üzerinden mitin alanı olan Cumhuriyet Meydanı'na ilerlediği sırada, bulvar üstünde Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ve muhtarlar,davul zurna çaldırıp "Sayın Başbakanım Bilecik'e Hoş geldiniz" pankartı açması üzerine otobüs bir anda durdu. Ön kapıdan aşağı inen Davutoğlu, Çınar ile kısa bir süre muhabbet etti. Çınar, elindeki o dönemin Başbakanı şuan Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan ile aynı yerde çekinmiş resminin gösterdi. Çınar, Başbakan'a Bilecik'in meşhur Pazarcık Helvası ikram etti. Başbakan, daha sonra otobüse binerek miting yapacağı alana geçti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bilecikli Muhtarlardan Başbakan Davutoğlu'na Meşhur Pazarcık Helvası İkramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement