Bonzai Şüphesiyle Ölen Gençlerin Cenazeleri Teslim Alındı - Son Dakika
Güncel

Bonzai Şüphesiyle Ölen Gençlerin Cenazeleri Teslim Alındı

Bonzai Şüphesiyle Ölen Gençlerin Cenazeleri Teslim Alındı

Dikili'de, yüzleri morarmış bir şekilde evde bulunan ve bonzaiden öldüğü ileri sürülen gençlerin cenazeleri aileleri tarafından İzmir Adli Tıp Kurumundan teslim alındı.

06.09.2014 12:45  Güncelleme: 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Dikili ilçesinde, yüzleri morarmış bir şekilde evde bulunan ve bonzaiden öldüğü ileri sürülen gençlerin cenazeleri aileleri tarafından İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan teslim alındı.

Yakınları tarafından evde hareketsiz bulunan İzzet K. (32) ve Gökhan S. (29) ile Yasin A. için 112 acil ekipleri çağrılmış, yapılan kontrolde yüzleri morarmış olarak bulunan İzzet K. ve Gökhan S.'nin öldüğü tespit edilmişti. Bonzaiden öldüğü şüphelenilen gençlerin cenazeleri aileleri tarafından, yapılan otopsinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'ndan teslim alındı. İzzet K. ve Gökhan S.'nin kesin ölüm nedeni henüz belirlenemezken, Adli Tıp ekipleri sahte alkolden de şüphe ediyor. Kesin ölüm nedeni, yapılan patoloji testinden sonra netlik kazanacak. İzzet K.'nın cenazesi Bergama'ya gönderilirken, Gökhan S.'nin cenazesi ise Çandarlı'dan kaldırılacak.

Öte yandan, jandarmanın yaptığı soruşturma kapsamında evde bulunan alkol şişeleri test için laboratuvara gönderildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bonzai Şüphesiyle Ölen Gençlerin Cenazeleri Teslim Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement