Çerçioğlu'ndan Kardeşlik Vurgusu - Son Dakika
Güncel

Çerçioğlu'ndan Kardeşlik Vurgusu

Çerçioğlu\'ndan Kardeşlik Vurgusu

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Kimse futbol üzerinden beslenmemeli, futbol üzerinden siyaset yapmamalı" dedi.

27.01.2015 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Kimse futbol üzerinden beslenmemeli, futbol üzerinden siyaset yapmamalı" dedi. Bir süre önce Nazillili futbolseverleri, Aydın spor 1923'ün maçına davet eden pankartın indirilmesi sırasında yaşanan tartışmayla ilgili ilk kez konuşan Çerçioğlu, "Bizim renklerimizden gelen kardeşliğimiz var. İki takım birbirleriyle ancak kardeş olur, aralarında husumet olması mümkün değil. Geçen hafta Aydınspor 1923 taraftarları astıkları bir pankartla renklerin kardeşliğini ilan edip, 'Biz kardeş takımız' mesajını verdi. Bunun tersi düşünülmez" dedi.

Bu tür söylemlerle futbol üzerinden husumet yaratmanın kimseye bir şey kazandırmayacağını sözlerine ekleyen Başkan Çerçioğlu, "Futbol üzerinden siyaset yapmayı doğru bulmuyorum" ifadesini kullandı. Nazilli Belediyespor'a her dönemde manevi destek verdiğini sözlerine ekleyen Çerçioğlu, "Sadece Nazilli'ye değil, Bozdoğan'a, İncirliova'ya, Germencik'e de destek oluyoruz. Futbol dışında voleyboldan, basketbola, atletizmden engellilerin spor kulüplerine kadar geniş bir yelpazede yardımlarımız oluyor. Kulüp ve branş ayrımı yapmadan sporun her alanında desteğimiz devam edecek" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çerçioğlu'ndan Kardeşlik Vurgusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • oğuz yazgan: Hanki kardeşlik ozlem hanim kardeslik yıllarca ugrasip biyerlere getir digi bi bele diyenin. Essiz ilcemiz nazillinin bütün haklarini gasp edip. Herseysini elin den alip sonrada. Yanliz liga mahkum etmek midir KARDESLIK SAYIN OZLEM CERCI OĞLU. KARDESLIK TEN BAHSEDERKEN INSAN BIRAZ UTAN MALI YUZU KIZARMALI INSANI COK YAZIK 0 0 Yanıtla

Advertisement