Ağrı'da Cesedi Hastanenin Bahçesine Bırakıp Kaçtılar - Son Dakika
Güncel

Ağrı'da Cesedi Hastanenin Bahçesine Bırakıp Kaçtılar

Ağrı\'da Cesedi Hastanenin Bahçesine Bırakıp Kaçtılar

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde kimliği belirsiz kişiler, 24 yaşındaki Mehmet Demir'in cesedini hastanenin bahçesine bırakıp kaçtı.

09.09.2014 16:24  Güncelleme: 19:24

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde kimliği belirsiz kişiler, 24 yaşındaki Mehmet Demir'in cesedini hastanenin bahçesine bırakıp kaçtı. Polis bu kişileri yakalamak için hastanenin güvenlik kameraları ve diğer MOBESE görüntülerini incelemeye başladı.

CANSIZ BEDENİ HASTANEYE BIRAKIP KAÇTI

Doğubayazıt 1 Nolu Iğdır Caddesi'ndeki bir kahvede garson olarak çalışan Karakent Köyü nüfusuna kayıtlı Mehmet Demir dün sabaha karşı işyerine gitmek için Sanayi Mahallesi Beyaztaş sokaktaki evinden ayrıldı. Saat 05.40 sıralarında ise, kimliği belirsiz kişiler Demir'in cansız bedenini özel bir hastanenin bahçesine bırakıp kaçtı. Yerde hareketsiz yatan Demir'i gören hastane çalışanları doktora haber verdi. Hastanede Demir'e müdahale eden doktor ölmüş olduğunu belirledi. Demir'in cesedi otopsi yapılmak üzere Erzurum adli tıp kurumuna gönderildi.

POLİS KAÇANLARI ARIYOR

Hastanenin güvenlik kameraları ile MOBESE kameralarının kayıtlarını incelemeye alan polis ekipleri, cesedi hastaneye bırakıp kaçan kişilerin kimliğini belirlemeye çalışıyor. 4 ay önce evlenen ve eşi 3 aylık hamile olan Demir'in kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ağrı'da Cesedi Hastanenin Bahçesine Bırakıp Kaçtılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement