Cilvegözü Sınır Kapısı'nda Kovid-19 tedbirlerine ilişkin denetim yapıldı - Son Dakika
Güncel

Cilvegözü Sınır Kapısı'nda Kovid-19 tedbirlerine ilişkin denetim yapıldı

Denetimden görüntüler Geri dönen Suriyelilerden görüntü Cilvegözü Sınır Kapısı'nda maske ve sosyal mesafe uyarısı yapılması Cilvegözü Sınır Kapısı'nda Kovid-19 tedbirlerine ilişkin denetim yapıldıHatay'ın Reyhanlı ilçesinde Suriye'ye gönderilen insani yardım ve çeşitli eşyaları taşıyan ve...

06.08.2020 15:08  Güncelleme: 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denetimden görüntüler

Geri dönen Suriyelilerden görüntü

Cilvegözü Sınır Kapısı'nda maske ve sosyal mesafe uyarısı yapılması Cilvegözü Sınır Kapısı'nda Kovid-19 tedbirlerine ilişkin denetim yapıldı

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde Suriye'ye gönderilen insani yardım ve çeşitli eşyaları taşıyan ve günlük 700 tırın giriş çıkış yaptığı Cilvegözü Sınır Kapısı'nda da denetimler yapıldı.

Hatay Valisi Rahmi Dağan'ın talimatı ile gerçekleşen denetimlerde Cilvegözü Mülki İdare Amirliği ekiplerince tır ve yolcu taşıyan ticari araç sürücülerine kurallara uymaları tavsiyesinde bulunuldu.

İdlip'te yaşanan insani drama müdahale eden yardım kuruluşu görevlileri, gönüllü geri dönüşler ve acil hasta sevkleri kapsamında gelen yaklaşık 200 kişi dışında sınır kapısından yaya geçişlerine kontrollü olarak izin verilirken Cilvegözü Sınır Kapısı'nda şuana kadar Kovid-19 hastasına rastlanmadığı öğrenildi.

Cilvegözü Sınır Kapısı'nın birçok noktasına Kovid-19 tedbirlerine uyulması konusunda Türkçe ve Arapça broşürler asıldı.

Öte yandan, Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan, İdlib ve Afrin'deki güvenli bölgelere dönüş yapan Suriyeli ailelerin maske taktıkları ve sosyal mesafeye uydukları görüldü.

Cilvegözü Sınır Kapısı\'nda Kovid-19 tedbirlerine ilişkin denetim yapıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cilvegözü Sınır Kapısı'nda Kovid-19 tedbirlerine ilişkin denetim yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement