Elazığ Belediyesi'nden İtfaiye Araç-Gereç Sergisi - Son Dakika
Güncel

Elazığ Belediyesi'nden İtfaiye Araç-Gereç Sergisi

Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından itfaiyecilik faaliyetleri ile ilgili araç-gereç ve teçhizatın tanıtılması için sergi açıldı.

27.09.2016 15:00

Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri 25 Eylül-1Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiyecilik Haftası nedeniyle Gazi Caddesi Öğretmen Evi önünde, modern zamana uygun bir şekilde temin edilmiş araç-gereç ve malzemeler ziyaretçilere tanıtıldı.

Özellikle öğrencilerin yoğun ilgi ile ziyaret ettiği sergiye ilişkin bir değerlendirmede bulunan Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Bahşi "Elazığ'daki ve Türkiye'deki bütün itfaiye personelinin itfaiye haftasını kutluyorum. İtfaiyecilik, özveri ve fedakârlık isteyen bir meslektir. Sergiyi gezdik ve gelişmiş toplumlarda kullanılan araçlar neyse bizim belediyemizde aynı kalitedeki malzemeleri temin etmiş. Bu konudaki hassasiyeti sebebiyle Belediye Başkanı Sayın Mücahit Yanılmaz'a teşekkür ediyorum" Şeklinde konuştu.

Sergiyi ziyaret eden Başkan Yanılmaz "Gösterdiğiniz emek çok kutsaldır. Büyük bir fedakârlıkla, her türlü felaket ve acil durumda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin çalışan itfaiye personelimiz, sadece yangın söndüren bir teşkilat değildir. Bunun yanında trafik kazalarına, boğulmalara ve olası bütün elim olaylara müdahale eden bir birimimizdir. Bu yüzden donanım ve teçhizatın erken müdahaleye elverişli ve kaliteli olması önemlidir. Bizler bu konuda birimimize gerekli araç ve gereçlerin en iyisi temin etmek için özenli davranıyoruz" şeklinde ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elazığ Belediyesi'nden İtfaiye Araç-Gereç Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement