Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine ilişkin "Bin yıllık kardeşliğimizi bozamadılar, bundan sonra da bozamayacaklardır.

09.08.2016 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine ilişkin "Bin yıllık kardeşliğimizi bozamadılar, bundan sonra da bozamayacaklardır. Bir, iri, diri ve hep birlikte Türkiye olmalıyız." ifadesini kullandı.

Yeşildal, yaptığı yazılı açıklamada, FETÖ'nün 15 Temmuz'da milli iradeye ve demokrasiye karşı yapmaya kalkıştığı darbe girişimine toplum olarak dur denildiğini belirtti.

Siyasi partiler başta olmak üzere Hatay'ın tüm renklerinin büyük bir dayanışma örneği gösterdiğini vurgulayan Yeşildal, şunları aktardı:

"Hatay tüm renkleriyle, Sunnisiyle, Alevisiyle tüm inanç ve kanaat önderleriyle, sivil toplum örgütleri ve kurum kuruluşlarımızla omuz omuza vererek büyük bir dayanışma örneği sergiledi. Sevgi, hoşgörü, barış ve kardeşlik şehri olan Hatay bu özellikleriyle ülkemize ve hatta dünyaya örnek olmuştur. Darbeyi başaramayıp toplumun farklı kesimlerini tahrik etmek isteyenlerin bu heveslerini de hep beraber kursaklarında bıraktık. Bin yıllık kardeşliğimizi bozamadılar, bundan sonra da bozamayacaklardır. Bir, iri, diri ve hep birlikte Türkiye olmalıyız."

Yeşildal, bu süreçte gösterilen ilkeli ve demokratik duruş için başta basın olmak üzere herkese teşekkür ettiğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement