Genelkurmaydan "Önemli Yurtiçi Olaylar" - Son Dakika
Güncel

Genelkurmaydan "Önemli Yurtiçi Olaylar"

Bölücü terör örgütü mensubu bir grup tarafından, Şırnak Uludere İlçe Jandarma Komutanlığına ve Emniyet Müdürlüğüne eş zamanlı roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendiği bildirildi.

07.08.2015 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölücü terör örgütü mensubu bir grup tarafından, Şırnak Uludere İlçe Jandarma Komutanlığına ve Emniyet Müdürlüğüne eş zamanlı roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendiği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) önemli yurtiçi olaylarına ilişkin bilgi verildi.

Buna göre, Hakkari İl Jandarma Komutanlığınca görevlendirilen unsurlar tarafından, merkez Geçimli köyü bölgesinde, Hakkari- Çukurca karayolunda el yapımı patlayıcı düzeneği tespit edildi.

Patlayıcı, Hakkari Cumhuriyet savcısının talimatıyla yerinde imha edildi.

Bölücü terör örgütü mensubu bir grup tarafından, Şırnak Uludere İlçe Jandarma Komutanlığına ve Emniyet Müdürlüğüne eş zamanlı olarak roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

Saldırıya, unsurlar tarafından anında karşılık verilmesi üzerine, terörist ateşi kesildi.

Öte yandan bölücü terör örgütü üyeleri tarafından, Diyarbakır- Bingöl yolu kesildi, araçlar durdurularak propaganda yapıldı ve bir sivil kurtarıcı gasp edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Genelkurmaydan 'Önemli Yurtiçi Olaylar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement