HGM Rol Modelleri Gençlerle Buluşturuyor - Son Dakika
Güncel

HGM Rol Modelleri Gençlerle Buluşturuyor

HGM Rol Modelleri Gençlerle Buluşturuyor

Şanıurfa Haliliye Kaymakamlığı Gençlik Merkezi Rol Model Şahsiyetler kapsamında Memur-Sen ve Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkunu gençlerle buluşturdu.

28.04.2016 18:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haliliye Kaymakamlığı bünyesinde faaliyet gösteren Haliliye Kaymakamlığı Gençlik Merkezi (HGM) çalışmalarına devam ediyor. Merkez son olarak Rol Model Şahsiyetler kapsamında Memur-Sen ve Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun'u ağırladı. Gençlik Merkezi binasında gençlerle bir araya gelen Coşkun, tecrübelerini ve tavsiyelerini gençlerle paylaştı. Evde özellikle televizyon yerine kitaplarla zaman geçirmelerini tavsiye eden Coşkun,"Ama ders ve kitaplardan arta kalan zamanlarda fazla olmamak koşulu ile televizyon ve bilgisayarda zaman geçirilebilir. Bu tür davranışlarımıza dikkat edeceğiz. Kendi kontrolümüzü sağlayacağız. Kendi kontrolümüzü sağlayamasak ileride iyi yerlere gelemeyiz. Bende sizler gibi bu mahallerde okudum ve bu günlere geldim" dedi.
Görüşmenin ardından açıklama yapan Coşkun,"Bugün burada minik öğrencilerimiz ile hayatı konuştuk. Çocuklarımızın yarınlarının daha güzel olması açısından okumanın önemi anlatmaya çalıştık. Bizde onlar gibi zamanında bu sıralarda oturduğumuzu, bugün bu mesleği yaptığımı ifade ettik. Bugün çocuklarımız bu yerler gibi güzel imkanları var. Bu imkanları iyi değerlendirmek gerekir. Bu çocuklarımızın hepsi birer pırlanta. Bizde bu çocuklarımızı bizden daha iyi yerlere gelmeleri için kendi deneyim ve tecrübelerimizi aktardık" ifadelerini kullandı.

DEMİR: TEK AMACIMIZ ÇOCUKLAR
Burada tek amaçları çocuklar olduğunu ifade eden Haliliye Kaymakamlığı Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Demir ise "Yaklaşık sekiz ay gibi süredir burada faaliyet gösteriyoruz. Yeni bir olmasına rağmen çok olumlu yönde geri dönüşümler alıyoruz. Amacımız burada çocukları sıkmadan onların arta kalan zamanlarını televizyon, bilgisayar karşısında değil de burada geçirmelerini sağlamak. Bunun için kitap okuma, gezi ve spor gibi çocukların ilgisini çekecek aktiviteler yapıyoruz. Tabi bunların yanında tıpkı bu çocuklar gibi bu mahallerde büyümüş önemli isimleri Rol Model Şahsiyetler kapsamında gençlerle buluşturuyoruz. Gençlerde onların tecrübelerinden faydalanıyorlar" dedi. (KAYNAK: GAZETEİPEKYOL)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel HGM Rol Modelleri Gençlerle Buluşturuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement