İhtiyaç Sahibi Ailelere Evleri Teslim Edildi - Son Dakika
Güncel

İhtiyaç Sahibi Ailelere Evleri Teslim Edildi

İhtiyaç Sahibi Ailelere Evleri Teslim Edildi

Ceylanpınar Kaymakamlığı'na müracaat eden dar gelirli aileye 75 metrekarelik birer daire yapılarak anahtar teslimi gerçekleştirildi.

14.09.2014 13:10

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar Kaymakamlığı'na müracaat etmiş olan ve mütevelli heyetince müracaatı uygun görülerek Ceylanpınar Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünden ödenek talep edilmesinin ardından uygun görülen iki ihtiyaç sahibi vatandaşa ev yapılarak teslim edildi.

Ceylanpınar Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre, birisi Büyük Yenice Mahallesinde bulunan diğeri ise Ulu Camii Mahallesinde bulunan ve çok kötü şartlarda yaşamlarını devam ettiren iki aileye evleri teslim edildi.

Vakıf Mütevelli Heyeti ile birlikte anahtar teslimi yapılan evlerin teslimine AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök, Ceylanpınar Belediye Başkan Vekili Cemal Boz, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Güntekin ve mahalle sakinleri katıldı.

Dairelerin tesliminde konuşma yapan Ceylanpınar Kaymakam Musa Sarı Ceylanpınar halkının her şeyin en iyisini hak ettiğini ifade ederken bu şekilde ihtiyacı bulunan vatandaşların tespiti ve ihtiyaçların giderilmesi için vakıf çalışanlarınca yoğun arazi çalışması yaptıklarını, şartları tutan herkese kapılarının açık olduğunu ifade etti. Kaymakam Sarı vakıf mütevelli heyeti ve vakıf çalışanlarıyla projelerine destek olan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkerim Gök'e, ilçe belediyesine, siyasilere, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına ve Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'e şükranlarını sunduğunu, evin ailelere hayırlı uğurlu olmasını dilediğini ifade etti.

Milletvekili Gök de emekleri geçen herkese teşekkür ederken daha önceden insanların yeşil kart vesaire şeyleri istediklerini şu anda standartların yükseldiğini o tür sorunların kalmadığını, insanların artık ev ihtiyaçları gibi şeyleri talep ettiklerini, bunun da sevindirici olduğunu belirtti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel İhtiyaç Sahibi Ailelere Evleri Teslim Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement