1 Kişinin Öldüğü Duvar Çökmesi ile İlgili Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

1 Kişinin Öldüğü Duvar Çökmesi ile İlgili Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

İstanbul'da 1 kişinin ölmesine bir kişinin de yaralanmasına neden olan duvar çökmesi kazasıyla ilgili yeni görüntü ortaya çıktı. Görüntülerde site sakinlerinin yaşadığı korku kameralara yansıdı.

18.05.2019 09:19  Güncelleme: 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yaşanan ve bir kişinin ölmesine bir kişinin de yaralanmasına neden olan duvar çökmesi ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde yoldaki çatlakları inceleyen site sakinlerinin yaşadığı panik görüldü.

SİTE SAKİNLERİ BÜYÜK KORKU YAŞADI

İstanbul'un Başakşehir ilçesi Kayabaşı Mahallesi'nde geçtiğimiz salı günü bir sitenin istinat duvarının çökmesi sonucu, göçük altında kalan araçtaki 1 kişi ölmüş 1 kişi de yaralanmıştı. Olay anına ilişkin yeni görüntü ortaya çıktı. Görüntülerde site sakinlerinin yoldaki çatlakları incelerken bir anda çökmenin meydana geldiği görülüyor. Bu sırada yol kenarındakiler büyük korkuyla kaçıyor.

NE OLMUŞTU?

Akşam sularında meydana gelen olayda 1 kişi hayatını kaybettiğini 1 kişinin de yaralandığını İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamıştı.

1 Kişinin Öldüğü Duvar Çökmesi ile İlgili Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 1 Kişinin Öldüğü Duvar Çökmesi ile İlgili Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • anomali: o yol trafige kapatılmalı idi ve kontrollü şekilde daha önceden duvar yıkılmalı idi ne oldu 1 can gitti ve daha fazlasıda olabilirdi olmamasına engel alına güvenlik önlemi degil o an tesadüf yoldan yaya geçmemesi ders almıyoruz yaşananlardan sadece shov yapıyoruz 0 0 Yanıtla

Advertisement