İzmirli Kuaförler Festivale Katıldı - Son Dakika
Güncel

İzmirli Kuaförler Festivale Katıldı

İzmirli Kuaförler Festivale Katıldı

İzmirli Kuaförler Türkiye'yi uluslar arası areneda temsil etmek için Bulgaristan'a gidiyor.

19.10.2013 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

20 ekimde Sofya'da düzenlenecek olan Uluslararası Dünya Saç Festivali'n de podyuma çıkacak olan İzmir'in tanınmış kuaförleri Kudret Aydın ve Serkant Aydoğmuş özel modelleriyle görücüye çıkıyor.

Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da 20 Ekim'de düzenlenecek olan Uluslararası Dünya Saç Festivali'ne İzmir'den Endem kuaför'den Kudret Aydın ve Serkant Kuaför'den Serkant Aydoğmuş özel davet le çağırıldı. 2014-15 kış ve yaz saç modellerinin sergileneceği festivalde Türkiye'yi temsil edecek olan Kuaför Kudret Aydın "Avantgarde saç" serkant Aydoğmuş ise "yüksek fantezi avantgarde" modeller ile podyumda yer alacak.

Rusya,İtalya, Bulgaristan, Kosova, Hırvatistan, Letonya, İran, İrlanda, İngiltere ve Almanya'dan kuaförlerin katılacağı Festivalde Türkiye'yi temsil edecek olan kuaförlerimizin takım kaptanı Kudret Aydın " Dünya Kuaförler federasyonu CMC Cat İzmir başkanı olarak dünya kuaförleri ile sahnede ve sahne arkasında fikir alışverişin bulunacağız. Sanatımızı Türk Bayrağı altında uluslar arası bir mecrada icra etmekten gurur duyacağız. İzmir'in ve EXPO 2020 tanıtımlarında elçilik görevi alarak Festivalde Temsil etmek hedefimizdir. EXPO 2020'yi İzmir'de istiyoruz" diye konuştu.Serkant Aydoğmuş'da Kasım ayında yapılacak expo2020 seçimlerinde İzmir in zaferle çıkması için Bulgaristan da yapılacak festivalde sanat elçisi olmak için katıldığını,festivalde sahne alacağı saç modellerini expo ve sağlık temaları ile tasarlayıp sunacağını söyledi.

12 Ekimde düzenlenmesi planlanan Müslüman katılımcıların kutsal Festival Kurban bayramı nedeniyle 20 ekim'e ertelenmişti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İzmirli Kuaförler Festivale Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement