Kırklareli - Chp?li Öztrak: Bizim Hiçbir Çeteyle İş Birliğimiz Olamaz - Son Dakika
Güncel

Kırklareli - Chp?li Öztrak: Bizim Hiçbir Çeteyle İş Birliğimiz Olamaz

Kırklareli - Chp?li Öztrak: Bizim Hiçbir Çeteyle İş Birliğimiz Olamaz

CHP'li Öztrak: Bizim hiçbir çeteyle iş birliğimiz olamaz Ali Ümit ÜLKER/ KIRKLARELİ,(DHA)- CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, çetelerle işbirliği yaptıklarına ilişkin söylemlere tepki göstererek, 'Başbakan geçen gün söylediği sözlerde 'üç tane muhalefet partisi var. Bir de PKK, DHKP-C ve Kandil'i ekleyin bu çete ile işbirliği halinde muhalefet' diyor.

26.05.2015 20:00

CHP'li Öztrak: Bizim hiçbir çeteyle iş birliğimiz olamaz

Ali Ümit ÜLKER/ KIRKLARELİ,(DHA)- CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, çetelerle işbirliği yaptıklarına ilişkin söylemlere tepki göstererek, 'Başbakan geçen gün söylediği sözlerde 'üç tane muhalefet partisi var. Bir de PKK, DHKP-C ve Kandil'i ekleyin bu çete ile işbirliği halinde muhalefet' diyor. Buradan söylüyorum CHP olarak bizim hiçbir çete ile işbirliğimiz olamaz. Başbakan da böyle ileri geri konuşamaz? dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztırak, Kırklareli'nde seçim irtibat bürosunu ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu eleştiren Öztrak, 'Yeminle görevini başlatan bir Cumhurbaşkanı yemininde tarafsız kalacağını, namusu ve şerefi üzerine söz vermişti. Ama bugün gelinen noktada tarafsızlığının, ne kadar tarafsız olduğunun takdirini ben yüce milletimize bırakıyorum. Ama ne yaparlarsa yapsınlar Cumhurbaşkanı artı başbakan, Cumhuriyet Halk Partisinin iktidara yürüyüşüne artık güçlerini yetiştiremezler. Başbakan geçen gün söylediği sözlerde 'üç tane muhalefet partisi var. Bir de PKK, DHKP/C ve Kandil'i ekleyin bu çete ile işbirliği halinde muhalefet' diyor. Buradan söylüyorum Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizim hiçbir çete ile iş birliğimiz olamaz. Başbakan da böyle ileri geri konuşamaz? dedi.

'ÇETELERLE KİMİN İLİŞKİSİ OLDUĞU AÇIK'

Adana'da MİT'e ait TIR'ların durdurulmasıyla ilgili olayı hatırlatan Öztrak sözlerini şöyle tamamladı:

'Sen değil misin PKK ile görüşen' Sen değil misin İmralı ile Kandil arasında kurye hattı döşeyen? DHKP-C ile elinde bir şey varsa sorarsın Milli İstihbarat Teşkilatı'na. Cumhuriyet Halk Partisinin DHKP/C ile bir ilişkisi var mıymış diye. Bizim bir çete ile ilişkimiz olmadığı açık. Çetelerle de kimin ilişkisi olduğu açık. Ama bizim soracağımız şu soruda var? Adana'da yakalanan silah götüren TIR'lar nereye silah götürüyordu? Seninle ilgili benim değil dünyanın bir iddiası var. Daha yeni 400 kişiyi öldüren IŞİD'çilerle senin ilişkin var diyorlar. Bunlara destek verdiğin söyleniyor. Önce bunları temizle. Bizim çete ile ilişkimiz olmaz ama öyle görünüyor ki senin çetelerle bayağı bir ilişkin var.?

Açıklamalarının ardından partililerle sohbet eden Öztrak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarın Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde düzenleyeceği mitinge davet etti.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kırklareli - Chp?li Öztrak: Bizim Hiçbir Çeteyle İş Birliğimiz Olamaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement