"Erdoğan'a Başarılar Diler, Gül'e Teşekkür Ederiz" - Son Dakika
Güncel

"Erdoğan'a Başarılar Diler, Gül'e Teşekkür Ederiz"

KOBİDER Genel Başkanı Nurettin Özgenç, 12'nci Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'a başarılar dileyerek, Abdullah Gül'e de hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

29.08.2014 12:28  Güncelleme: 14:04

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, 12'nci Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'a başarılar dileyerek, Abdullah Gül'e de hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Özgenç, yaptığı açıklamada "59., 60. ve 61. Türkiye Cumhuriyeti hükûmetlerini kurarak, kesintisiz olarak toplam 11 yıl başbakanlık görevini yürütmüş olan, görev süresi boyunca Türkiye'nin en ağır, en kronik sorunlarına neşter atan çözülmez gibi görünen nice sorunları çözen, kördüğüm gibi görünen nice meseleyi de çözüm yoluna koyan 'ilkler'e ve 'en'lere imza atan Recep Tayyip Erdoğan'a Cumhurbaşkanlığı makamında başarılar diliyoruz" dedi.

Türkiye'nin 11. Cumhurbaşkanı olan Abdullah Gül'ün milli iradenin temsilcisi olan TBMM tarafından seçildiği görevde öncelikle Çankaya'nın kapılarını halka açtığını, devlet ve milleti kucaklaştırıp kaynaştırdığını belirten Özgenç şunları kaydetti:

"Siyasi hüviyetine rağmen, tarafsızlığını titizlikle koruyan siyasi partilerimiz ile gündemdeki konularda düzenli temas ve istişarelerde bulunan hükümetlerle yakın işbirliği ve uyum içinde çalışmasının yarattığı sinerjinin, ülke refahına ve istikrarına önemli katkı yaptığından dolayı ve şerefle devraldığı cumhurbaşkanlığını şerefle yerine getirip, aynı şerefle devreden 11. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'e teşekkür ederiz. İş dünyasının gönüllü sivil toplum kuruluşu olarak, bu dönemde demokrasi kültürünün kökleşmesi ve siyasi istikrar, refah ve huzur ortamının gelişmesi için tüm siyasi aktörler ve kurum ve kuruluşlarca azami katkının sağlanacağını ümit ediyoruz. Türkiye'nin menfaati olduğu her alanda bağımsız ve bağlantısız sivil tolum kuruluşu KOBİDER olarak bizler tüm birikimimiz ile her türlü katkıyı vermeye devam edeceğiz."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel 'Erdoğan'a Başarılar Diler, Gül'e Teşekkür Ederiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement