Lösev, Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftasının 15. sini Kutluyor - Son Dakika
Güncel

Lösev, Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftasının 15. sini Kutluyor

Bundan tam 15 sene önce lösemi ve onun zorlukları ile savaşan çocuklar ve ailelerine bir hafta armağan etmek için yola çıkan Lösev, bu yıl Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftasının 15.sini kutluyor.

27.05.2016 10:07

28 Mayıs-3 Haziran 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek hafta tüm Türkiye'de bağışçı, gönüllü, kardeş okullar, kamu kurumları, firmalar ve destekçilerin katılımlarıyla coşku içinde bir festival havasında hayata geçirilecek.

Bu yıl "Hepimiz Birimiz, Birimiz Hepimiz İçin" Sloganı ile hayata geçirilecek hafta Türkiye ve Lösev 'in önderliğinde, tüm dünya ülkelerine deklare edilmiş, 90 ülkede 181 kanser kuruluşu tarafından tanınmaktadır. Ankara başta olmak üzere Lösev irtibat ofislerinin bulunduğu İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya, Eskişehir, Kayseri ve farklı şehirlerde, tüm halkın davetli olduğu etkinliklerde tüm çocukların doyasıya eğlenmesi sağlanacak.

Hafta boyunca sürecek dünya ülkeleri ile iletişimler, basın ve medya çalışmaları, hastane ziyaretleri, etkinliklerle dünyanın her yerinde çocukların aynı sorunları ve sıkıntıları yaşadığı kamuoyuyla paylaşılarak farkındalık oluşturulması amaçlanmaktadır.

Hafta kapsamında Bodrum, Paris, Polonya ve Moskova gezileri ile çocuklar yeni dostluklar edinecekleri, keyifli vakitler geçirecekleri gezilere iştirak edecekler ve hep birlikte haftanın önemini ifade eden umut dolu şarkıları ile seslerini herkese duyuracaklar.

Ankara merkez başta olmak üzere Lösev irtibat ofislerinin bulunduğu İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya, Eskişehir, Kayseri ve farklı şehirlerde, tüm halkın davetli olduğu birbirinden farklı etkinliklerle hayata geçecek haftanın Ankara etkinlik programı şu şekilde;

Tarih: 29 Mayıs 2016
Yer: Lösev – Lösante Onkoloji Kenti – İncek/ Ankara
Saat: 12:00 – 17:30

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lösev, Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftasının 15. sini Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement