Mersin'de Bina Çöktü: 1'i Ağır 5 Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Mersin'de Bina Çöktü: 1'i Ağır 5 Kişi Yaralandı

Mersin'de dün gece saatlerinde iki katlı bina henüz belirlenemeyen nedenle çöktü. Binadan 1'i ağır 5 kişi yaralı olarak kurtarıldı.

05.02.2015 23:10  Güncelleme: 09:28

Mersin'de dün gece saatlerinde iki katlı bir evde henüz bilinmeyen bir sebeple çökme meydana geldi. Yaşanan facianın ardından olayın yerine gelen kurtarma ekipleri hemen çalışmalara başladı ve binadan 1'i ağır 5 kişi yaralı olarak kurtarılırdı.

Hastaneye kaldırılan kadın bir yaralının bacağı koparken 45 günlük bebeğinin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Binada kimsenin olmadığı tespit edildikten sonra da kurtarma faaliyetlerine son verildi ve bina kepçe ile yıkıldı.

5 KİŞİ KURTARILDI, 1 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Edinilen bilgiye göre, Merkez Akdeniz İlçesi Bahçe Mahallesi 4605 Sokak'ta iki katlı bir ev, henüz belirlenemeyen sebeple çöktü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve kurtarma ekipleri sevk edildi. Çökme sonrası enkaz altında kalan biri bebek 5 kişi çıkarıldı.

BEBEK İYİ, ANNENİN DURUMU KRİTİK

AFAD ekipleri tarafından çöken binanın enkazından çıkartılan 45 günlük Uğur Ziynetler, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastane yetkilileri, 45 günlük bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan anne Hatice Ziynetler'in sağlık durumu ise ciddiyetini koruyor. Binada arama çalışmaları sona ererken, yaralı kurtulan Hatice Zihnetler'in kopan bacağı enkaz altında bulunarak hastaneye götürüldü.

Öte yandan enkazdan kendi imkanları ile çıkan ve hafif şekilde yaralanan 5 kişinin tedavileri de ayakta yapıldı.

VALİ: 5 KİŞİ KURTARILDI

Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Mersin Valisi Özdemir Çakacak, gazetecilere yaptığı açıklamada, iki katlı evde çökme meydana geldiğini söyledi. Çakacak, "Gerek AFAD, gerek itfaiye ekipleri içeriden 5 kişiyi çıkardı. Ev sahibinin dediğine göre içeride başka kimse yok. 5 kişi şu an hastanede, onları ziyarete gidiyoruz. Aldığımız ilk bilgilere göre hayati tehlike yok dendi ama ben bizzat ziyaret edeceğim. Ben ev sahibiyle görüştüm, evde başka kimsenin olmadığını söyledi." ifadelerini kullandı.



Mersin\'de Bina Çöktü: 1\'i Ağır 5 Kişi Yaralandı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Mersin'de Bina Çöktü: 1'i Ağır 5 Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • erkan: kürtse sorun değill 11 29 Yanıtla
  • sila: allah fakir tukaraya yardim ettsin. . . 34 0 Yanıtla
  • İNŞALLAH BİNA KÜRTLERİN DEĞİLDİR: İNŞALLAH BİNA KÜRTLERİN DEĞİLDİR. . 9 9 Yanıtla
  • mersin bir kürt şehridir. tirkolar defolun: mersin bir kürt şehridir. tirkolar defolun 8 9 Yanıtla
  • CANOCAN: kentsel dönüşüm dediler lafta kaldı. Sonuç ortada 12 2 Yanıtla
  • evde yaşayan nüfus az. inşallah kürt deiillerdir: evde yaşayan nüfus az. inşallah kürt deiillerdir. 4 9 Yanıtla
  • MERSİNDE TÜRK KIZLARI KÜRT GENÇLERİNİN PEŞİNDE. : MERSİNDE TÜRK KIZLARI KÜRT GENÇLERİNİN PEŞİNDE. BIKTIM YAA ŞU KIZLARDAN 2 10 Yanıtla
  • Mersinde çok cıbıldak var.ama içlerinde hiç kürt: Mersinde çok cıbıldak var. ama içlerinde hiç kürt yoktır. . Sahiller bir sürü cıbıldak dolu. sahillerde hiç cıbıldak kürt kızı yoktur. kürt bacaklarını göztermez. cıbıldak biri ben kürdüm diorsa inanmayın. Mersinde çok cıbıldak var. ama içlerinde hiç kürt yoktır. . 4 6 Yanıtla
  • Anamurlu: Allah acil şifa versin 9 1 Yanıtla
  • Anamurlu: Allah acil şifa versin 6 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement